324379001

MURATPAŞA ŞEFKAT MESAİSİNE DEVAM EDİYOR

MURATPAŞA ŞEFKAT MESAİSİNE DEVAM EDİYOR

Muratpaşa Belediyesi’nin Evde Sosyal Hizmet Merkezi’yle hasta babasının sakal tıraşı gibi günlük bakımları sağlanan Ufuk Zümrüttaş, “Burada şefkat, sevgi, hoşgörü var. Bunlar bizim için çok değerli” dedi

Muratpaşa Belediyesi’nin Evde Sosyal Hizmet Merkezi, 2015’te kuruldu. Merkez, hasta, engelli, yatalak ve yaşlıların banyo, tırnak kesimi, tıraş gibi kişisel bakımlarını yapıyor. Bunun yanı sıra ihtiyacı olanlara pansuman, enjeksiyon benzeri tıbbi destek sağlıyor. Bir doktor, 2 hemşire, 4 acil tıp teknisyeni ve teknikeri, hasta bakım personeli, berber, kuaför ve 3 ambulansı bulunan merkez hasta nakil hizmeti de veriyor. Evde Sosyal Hizmet Merkezi, kasım ayı içinde 77 poliklinik muayenesi, 362 evde bakım hizmeti ve 241 hasta nakil hizmeti gerçekleştirdi.

Merkez düzenli ziyaretlerinden birini Kızılsaray Mahallesi’nde Nebahat Onaran’a gerçekleşiyor. Sağlık durumu yakından takip edilen Onaran’ın hemşire ziyaretinde, tansiyonu ölçüldü, gerekli kontrolleri yapılıp not edildi. Uzun süredir annesinin yanlarında olduğunu anlatan Nükhet Aşçı, “Çok şükür, mutlu ve huzurlu bir yaşlı. Evde bakım hizmetlerinden bir arkadaşım vasıtasıyla haberdar oldum. Çok memnun kaldık. Hastaneye gidip gelişlerimizde çok yardımcı oldular. Evimizden alıp evimize kadar bıraktılar. Kontrollerimiz aynı şekilde” diye konuştu.

Onaran’ın kontrolleri yapılırken diğer bir ekip ise Bahçelievler Mahallesi’nde Fethi Ediz’in evindeydi. Burada merkezin berberi, Ediz’i tıraş etti ardından sağlık kontrolleri yapıldı. Ediz’in kızı Ufuk Zümrüttaş, “Allah razı olsun. Ne zaman arasak her türlü hizmet veriliyor. Çok teşekkür ediyorum. Özellikle Belediye Başkanımız Sayın Ümit Uysal’a” diye konuştu. İhtiyacı olan herkesin bu hizmete ulaşabiliyor olmasının ayrıca önemli olduğunu belirten Zümrüttaş, “Her defasında gelen ekip hem güler yüzlü hem de çok ilgiliydi. Burada şefkat, sevgi, hoşgörü var. Bunlar bizim için çok değerli” dedi.

Belediye Başkanı Ümit Uysal, merkezin kurulduğu günden bu yana binlerce insana ulaştığını, on binlerce işlem gerçekleştirdiğini söyledi. Yoğun ve etkin bir hizmet verdiklerini dile getiren Başkan Uysal, pandemide uygulanan tam kapanma ve sokağa çıkma kısıtlamaları döneminde merkezin önemli bir boşluğu doldurduğunun altını çizdi. Başkan Uysal, “Bu hizmetlerimizden yararlanmak için komşularımızın Turunç Masa’mıza ulaşması, 444 80 07 numaralı telefonu araması yeterli” dedi.



ÇOCUKLARDA D VİTAMİNİ EKSİKLİĞİNE DİKKAT

BÜYÜKŞEHİR'İN SAĞLIKÇILARI VATANDAŞIN HİZMETİNDE

KEPEZ BELEDİYESİ 'GEBE OKULU' FAALİYETE GEÇİYOR

BAŞKAN ÜMİT UYSAL COVİD- 19 HASTALAĞINI ATLATTI

KEPEZ BELEDİYESİ'NDEN SAĞLIK RAPORU HİZMETİ

DR. ÇELİK'TEN ESTETİK ÖNERİLERİ

ÇOCUKLARDA ASPİRİN KULLANIMINA DİKKAT

MURATPAŞA ŞEFKAT MESAİSİNE DEVAM EDİYOR

MURATPAŞA'DA YORULAN ZİHİNLERE FİTNESS

KONESKOOP'UN AŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ VAR

KEPEZ'DEN 15 BİN HASTAYA FİZİK TEDAVİ HİZMETİ

BÜYÜKŞEHİR'DEN YETİŞKİNLERE ÜCRETSİZ DİŞ TEDAVİSİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu