MURATPAŞA'DA KREŞ BAŞVURULARI BAŞLIYOR

MURATPAŞA

560 öğrenci kapasitesiyle beş mahallede beş kreşi bulunan Muratpaşa Belediyesi, 5 Temmuz Pazartesi’den itibaren ön kayıt için başvuruları almaya başlıyor

Antalya’da, Muratpaşa Belediyesi’nin pandemi nedeniyle kapanan ve süreçte bir şubesini sağlık çalışanlarının çocukları için ücretsiz açan kreşlerinde yeni eğitim yılı hazırlıkları başladı.

Yaklaşık bir yıllık aranın ardından yeniden açılacak kreşler için ön başvurular 5 Temmuz Pazartesi başlıyor. 36 – 72 ay arası çocukların kabul edileceği kreşler için başvurular Çağlayan Mahallesi’nde bulunan merkez şubeye yapılabilecek.

Muratpaşa Belediyesi’nin Çağlayan, Ermenek, Dutlubahçe, Konuksever ve Soğuksu mahallelerinde beş kreşi bulunuyor. 560 öğrenci kapasitesine sahip kreşler kapasitelerinin yüzde 20’si oranında ücretsiz kayıt alıyor. Ayrıca tüm şehit çocukları sosyo-ekonomik düzeyi gözetmeksizin ücretsiz eğitimden faydalanabiliyor.



Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR