324379001

MURATPAŞA'DAN ÇOCUKLARA ARMAĞAN

MURATPAŞA

Muratpaşa Belediyesi çocuklara kreş ve gündüz bakımevi ile eğitim-bilgi merkezi armağan etti.

Muratpaşa'da, çocuklar; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, farklı ve en güzel şekilde kutladı. Muratpaşa Belediyesi; Ermenek Mahallesi'nde kreş ve gündüz bakımevi ile eğitim bilgi merkezi açarak, çocuklara armağan etti.

Kreş ve gündüz bakımevi ile eğitim bilgi merkezi; Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, CHP İl Başkanı Av. Semih Esen, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul, meclis üyeleri, Ermenek Mahalle Muhtarı Hüseyin Elmalı, Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan, muhtarlar ve vatandaşlar tarafından hizmete açıldı. Törende, kreş çocukları bir süre sunuculuk yaptı.

‘Belediyecilik tercihimiz, insanımızın hayatını kolaylaştırmak'

Muratpaşa Belediyesi kreşlerine devam eden çocukların gösterileri ve okudukları şiirlerin büyük alkış aldığı törende konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; Belediyecilik tercihimiz, insanımızın hayatını kolaylaştırmak üzerinedir.

Çalışan annelerin çocukları, sokakta yetişmesin, okul öncesi eğitim alsın diye ikinci kreşimizi hizmete açtık. 12 kreş daha hizmete açacağız” dedi. Ermenek Mahalle Muhtarı Hüseyin Elmalı'nın, hizmetler için teşekkür ettiği Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal'a, çocuklar da çiçek sundu.

‘Her kuruşa sahip çıkıyoruz'

Türkan Saylan Kreş ve Gündüz Bakımevi ile etüt merkezi niteliğinde Eğitim Bilgi Merkezi'nin, Ermenek Mahallesi'ne ve Muratpaşa'ya hayırlı olmasını dileyen Başkan Uysal, şöyle devam etti; Belediyemizin her kuruşuna sahip çıkarak, sizlerin hayatına harcıyoruz.

Bizim, belediyecilik anlayışımızda; altta kalanın canı çıksın mantığı yoktur. Bizim anlayışımızda; komşusu açken, tok yatmak yoktur. Belediyemizin her kuruşunu vatandaşımıza harcıyoruz.”

Belediye hizmetleri

Muratpaşa Kaymakamı Arısoy ile birlikte kreş ve eğitim bilgi merkezini inceleyen Başkan Uysal, belediye çalışmalarını da şu şekilde özetledi; Meltem ve Bayındır Mahallelerimizi yeniledik. Bütün mahallelerde asfaltlar kazınıp  yenilenecek. Çöp konteynerlerini yer altına alıyoruz.

Her yıl 60 park yapacağız. Yaşlı ve engellilerimiz için 7 gün 24 saat hizmet veriyoruz. Turunç Masamızı arayan vatandaşımıza 48 sat içinde bilgi verilir. Halk çamaşırhaneleri açıyoruz.

Denize sınıf alanları, ranta açmak yerine Yaşlıevi ve engelsiz kafe ile spor yaşam alanı olarak halkımızın kullanımına sunuyoruz. Öğrenci etüd merkezleri açıyoruz. Belediyemize 15 milyon TL'lik araç aldık. Hizmet bu araçlarla, daha hızlı sürecek.”

 



KEPEZ'İN RIZA'SI ARAYI AÇIYOR

RIZA SÜMER BAŞKANDAN GÖRKEMLİ START

KEPEZ'İN RIZA'SINDAN VEFALI BAŞLANGIÇ

MANAVGAT'TA TURGAY AKAR FARKI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN CUMHUR İTTİFAKI ORTAKLARINA ZİYARET

ANTALYA BAŞKAN TÜTÜNCÜ'YÜ BAĞRINA BASTI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN SICAĞI SICAĞINA İLK AÇIKLAMA GELDİ

BAŞKAN İŞLEK ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

AK PARTİLİ ALİ ÇETİN'DEN BÖCEK'E ULAŞIM ELEŞTİRİSİ

AK PARTİ ANTALYA TEŞKİLATINDAN MECLİS ÇIKARTMASI

AK PARTİLİ TAŞ; “DAVAMIZ HİZMET, SEVDAMIZ MİLLET”

Manavgat, Aksu ve Serik’te MHP coşkusu

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu