324379001

MUSTAFA YILMAZ’DAN DAVUT ÇETİN’E TOKAT GİBİ YANIT

MUSTAFA YILMAZ’DAN DAVUT ÇETİN’E TOKAT GİBİ YANIT

Mustafa Yılmaz, “Seçimi kazandığında beni öpmeye gelmedin mi? Dünün ne ayıbı vardı da bugün ayıp arıyorsun.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde adı sıkça geçen iş insanı Mustafa Yılmaz, sessizliğini bozdu. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Eski Başkanı Davut Çetin’in, bir otelde gerçekleştirdiği basın toplantısında, isim vermeden, ‘baron’ yakıştırması ile kendisi hakkında aslı olmayan iddialarda bulunması üzerine cevap hakkını kullanan Mustafa Yılmaz, yaşanan her şeyi tüm çıplaklığı ile anlattı

Ali Bahar ile Mustafa Yılmaz’ın seçim sonrası yaşadıkları sevince ait fotoğrafı eleştiren ve bu fotoğraf üzerinden ATSO seçimleri, Mustafa Yılmaz ve ATSO Başkanı Ali Bahar için asılsız ithamlarda bulunan Davut Çetin’e, geçmişi hatırlatan Yılmaz; “Bugün ATSO eski başkanımız Davut Çetin’in şahsıma yönelik sözlerini işittim, öncelikle geçen dönemi anlatmak isterim. Geçtiğimiz seçim döneminde, Ali Bahar kardeşimle Davut Çetin arasında geçen ATSO yarışında ben Davut Çetin’in yanında olmuştum.

Bugün Ali Bahar’ın kazanması için ne kadar mücadele ettiysem geçen dönem Davut Çetin’in hem adaylık hem de seçilmesi noktasında kendisine ne kadar güç verdiğim kendisinin ve kamuoyunun malumudur. Geçen dönem Davut Çetin’i yanıma çağırıp aday olmasını söyledim ve Çetin bizim arkadaşlarımızın adayıydı.

Davut Çetin’in kazanması için bugün Ali Bahar’da nasıl mücadele ettiysem çok daha fazlasını Davut Çetin için de yaptım. Davut Çetin kazandıktan sonra kendisinin yanına hayırlı olsun ziyareti dışında bir taleple gitmemişimdir.

Ben hayatım boyunca hiçbir şekilde ne bakan, ne milletvekili, ne belediye başkanından kendim, ailem ya da şirketim için bir talepte bulunmadım, bundan sonra da bulunmayacağım. Bizim bir fotoğrafımızdan bahsedilmiş.

Ali Bahar kardeşim seçildikten sonra sevincini paylaşmak için benim yanıma geldi. Bundan daha doğal bir şey yoktur. Biz onunla abi kardeşiz. Davut Çetin’e buradan şu soruyu soruyorum.

Geçen dönem seni aday yaptıktan sonra gelip beni öpmendin mi? Seçimi kazandıktan sonra gelip beni öpmedin mi? Dünün ne ayıbı vardı da bugünde ayıp arıyorsun? Benim söyleyeceklerim şimdilik bu kadar, bundan sonra da bu söylemler devam ederse konuşmaya devam edeceğim” dedi.



BAŞKAN TAT “YANGINLAR ÖNLENEBİLİR AFETLERDİR”

BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu