PAŞANIN MELEKLERİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

PAŞANIN MELEKLERİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Muratpaşa Belediyespor´un iki yıldız oyuncusu en değerli oyuncu ödülü aldı.

Muratpaşa Belediyespor´un iki yıldız oyuncusu Betül Karaaslan ve Öznur Özdemir mevkilerinde Hentbol Yıldızlar Türkiye Şampiyonası´nın en değerli oyuncusu ödülünü aldı.

Aynı zamanda A takımın da formasını giyen 17 yaşındaki oyun kurucu Karaaslan, 11 maçta forma giydiği sezonu 6 golle tamamlamıştı.

Hentbol Yıldız Kadınlar Türkiye Şampiyonası, Antalya´da Süleyman Evcilmen Spor Salonu´nda oynanan karşılaşmalarla sona erdi.

8 takımın mücadele ettiği final serisinde Muratpaşa Belediyespor, finalde Yenimahalle Belediyesyor´la mücadele etti. 

Paşanın Yıldız Melekleri, final maçında 39-31 mağlup oldu ve şampiyonayı 2´nci tamamladı. Maçın ardından yapılan törende şampiyon takıma kupasını Türkiye Hentbol Federasyonu temsilcisi Ayşe Taş Güven ve Muratpaşa Belediyespor Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özcan Yılmaz takdim etti.

Muratpaşa Belediyespor´un 2 genç oyuncusu, oyun kurucu Betül Karaaslan ve kaleci Öznur Özdemir de, mevkilerinde, 32 takımın katımıyla başlayan turnuvanın en iyisi seçildi.

Törende genç oyuncular ödüllerini aldı. 



Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR