324379001

ŞAHİN ABA’DAN KOÇAK’A SERT YANIT

ŞAHİN ABA’DAN KOÇAK’A SERT YANIT

Antalya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkan Adayı Şahin Aba son günlerde mevcut başkan Atilla Koçak'ın kendisiyle ilgili kamuoyunda algı operasyonları yapmasına sert çıktı

Antalya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkan Adayı Şahin Aba halen Bakkallar ve Bayiler Odası başkanlığı yapan Atilla Koçak’a sert tepki gösterdi. Kendisi ile çeşitli algı operasyonları yapıldığını ve bununda kamuoyunda paylaşıldığını dile getiren Aba şunları söyledi; “Biz şeffaflıktan ve adil bir seçimden yanayız. Zaten demokrasilerin de gereği budur. Bizimle ilgili aslı astarı olmayan mesnetsiz iddialara da cevap vermekten hiçbir zaman çekinmedik, çekinmeyiz. Atilla Koçak yapılacak olan seçimlerde tek aday benim diye her yerde konuşuyor. Bize çelme takmaya çalışanlar bilsinler ki biz her şeyimizle seçime hazırız. 
 

Benim ısrarla atını çizmek istediğim ve meslektaşlarımın da bilmesi gereken en önemli konu Atilla Koçak’ın mesleğinin bakkallık değil kasaplık olduğudur. Kendisi de asla bizim mesleğimizi temsil etmemektedir. Bizim mesleğimizle uzaktan yakından alakası olmayan birinin bu odaya başkan adayı olması abesle iştigaldir. Benim kendisine tavsiye gidip Antalya Kasaplar Odası başkan adayı olması yönündedir. 

Kendisinin hazirun listesinde olmamasıyla ilgili de görüşlerini dile getiren Antalya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkan Adayı Şahin Aba; “Hazirun listesinde olup olmamanın adaylığımla ilgili bir sorun teşkil etmediğini herkes net bir şekilde bilmeli. Biz oluşturulmak istenilen algı operasyonlarını da çok ciddiye almıyoruz. 
 

Bizim seçime girmemizle alakalı kanunen hiçbir sıkıntı yok. En kısa zaman zarfı içerisinde seçim kuruluna gerekli müracaatımızı avukatım tarafından yapılacaktır. Bu şahsın ‘Tek aday benim’ şeklinde konuşup ortada gezmesi de ne kadar acz içinde olduğunun net bir göstergesidir” dedi.
 

Şimdi bu odayı seçime götüren denetim kurulu ile birlikte hareket eden şahsa ben soruyorum ‘Atilla Bey, bakkal esnafına iki buçuk yıldır başkanlık yapıyorsunuz ve bu süre içerisinde bizim üyelerimiz için hangi hizmeti yaptınız. 
Sağda solda konuştuğunuz iki icraat, yani Çelik Kuruyemiş ve Ekici Süt Ürünlerine yaptırılan poşet hizmetleri, peki bu hizmet kimin sayesinde yapıldı. Onu neden söylemiyorsunuz. Hadi onu da ben söyleyeyim. Bu hizmet başkan vekili olduğum dönemde naçizane bize nasip olmuştu. Zaten geçmişten bugüne yapılanlarla ilgili bizim esnafımız kimin ne yaptığını gayet iyi biliyor” dedi. 

 

‘Lafla peynir gemisi yürütmekle bu işler olmaz’ diyen Antalya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkan Adayı Şahin Aba; “Bizim sloganımız da ‘biz çalışacağız esnafımız kazanacak’ sözü var. Herkes bilsin ve duysun, biz ekip olarak verdiğimiz sözlerin her zaman arkasında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bu güne kadar verdiğimiz tüm sözleri tuttuk ve bundan sonra tutacağız. Ben geçmişten gelen 20 yıllık tecrübem, gençliğimin verdiği enerji, içinizden gelen biri olmam ve kurduğum liyakat sahibi ekibimle Antalya Bakkallar ve Bayiler Odası başkan adayı oldum.

Yapılacak olan seçimlerde de tüm esnaf kardeşlerimin tertemiz oylarına talibim. Esnafımız bize güvensin ve inansın, biz maddi menfaat ya da koltuk sevdası için değil hizmet için bu yola çıktık. Yüce Allah çıktığımız bu kutlu yolda bizler için en hayırlısı neyse onu nasip etsin” diyerek sözlerini noktaladı. 



BAŞKAN TAT “YANGINLAR ÖNLENEBİLİR AFETLERDİR”

BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu