324379001

´SEÇİMİN GALİBİ MİLLETTİR´

´SEÇİMİN GALİBİ MİLLETTİR´

AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, 1 kasım seçimlerinin galibinin milletin olduğunu söyledi.

AK Parti Antalya milletvekilleri, Antalya´nın Alanya ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu. AK Parti Antalya milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu, Mustafa Köse, Hüseyin Samani, Gökçen Özdoğan Enç, Sena Nur Çelik, İbrahim Aydın ve Atay Uslu Alanya ilçe binası önünde kurulan platformda partililer ve halka kucaklaşarak teşekkürlerini iletti. Ziyarette AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer de hazır bulundu.

GÜNÜN GAZETE MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN
İlçe binası önüne toplanan partililere ve halka bir konuşma yapan AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, 1 Kasım seçimlerinin galibinin millet olduğunu söyledi. Genç vekil Sena Nur Çelik, "1 Kasım seçimlerinin galibi tüm milletimizdir. 1 Kasım seçimlerinin galibi 78 milyondur. Kazanan demokrasidir, kazanan kardeşliktir, kazanan istikrar ve huzurdur. Bize oy versin veya vermesin sandık başına giden, oylarıyla iradesini ortaya koyan tüm Alanyalılara teşekkür ediyorum. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu´nun dediği gibi ´Toroslar yiğitler yetiştirir. Hem erkek hem kadın yiğitler yetiştirir. Baş eğmeyen, yürüdüğü zaman bastığı toprağı titreten yiğitler yetiştirir.´ Yiğit memleketimin yiğit insanları, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu´nun memleketinde, Alanya´mızda 1 Kasım´da tarih yazdınız. Alanya´yı yüzde 50´ye dayandırdınız. Sayenizde artık Antalya´da 7 milletvekilimiz var. Bu sizin başarınız. İdeolojileri bir kenara bıraktınız, mesele memleket meselesi, tek başına iş başına dediniz. İstikrara ve 13 yıllık kazanımlarımıza sahip çıktınız. Oylarınızla terör siyasetine hayır dediniz, blok siyasetine hayır dediniz. Hayır siyasetini sandığa gömdünüz" dedi.

"KUDÜS ÖNLERİNDE SELAHADDİN-İ EYYÜBİ´NİN KARŞISINDA KİMLER VARDIYSA, BUGÜN DE TÜRKİYE´NİN KARŞISINDA ONLAR VAR"

Bu toprakların evladı bir Yörük çocuğu olan Başbakan Ahmet Davutoğlu´nu namerde muhtaç etmedikleri için seçmenlere teşekkür eden Çelik, "Sizlerin oyunu almaya değil, gönlüne girmeye geldik demiştik. Bizlere gönül kapılarınızı açtığınız için, bizleri bağrınıza bastığınız için, desteklerinizi, dualarınızı bizlerden esirgemediniz için hepinize şükranlarımı sunuyorum. Sizlerin sağduyusu ve feraseti sayesinde ülkemize, milletimize düşmanlık edenler 1 Kasım´da hüsrana uğradı. Seçimden önce neler yaptıklarını hatırlayalım. Ülkemizi kana bulayan teröre arka çıktılar. Bu savaş Erdoğan´ın savaşı dediler. Teröristlere özgürlük savaşçısı dediler. AK Parti ancak dış müdahale ile iktidardan uzaklaştırılır dediler. Hiç utanmadan ´Birleşmiş Milletler Türkiye´ye müdahale etsin´ dediler. Alman Başbakanı Merkel´e mektup yazıp, Türkiye´ye gitme dediler. Batı medyası, gazete ve televizyonları, ülkemiz aleyhine, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan aleyhine ahlaksız bir kampanya yürüttü. Türkiye düşmanlarının amacı seçim öncesinde milletimizin iradesini baskı altına almaktı. Dün Kudüs önlerinde Selahaddin-i Eyyübi´nin karşısında kimler vardıysa, bugün de Türkiye´nin karşısında onlar var. ve yine dün Malazgirt´te Bizans´a karşı saf tutan Alparslan´ın yanında kimler vardıysa yine onlar bizim yanımızda" şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE´YE SALDIRANLAR BUGÜN HAYAL KIRIKLIĞI İÇİNDE"

Türkiye´ye saldıranların bugün hayal kırıklığı içinde olduğunu dile getiren Sena Nur Çelik, "1 Kasım´da Türkiye düşmanlarına en güzel cevabı sizler verdiniz. Her zaman zalimlerin karşısında olan, her zaman haksızlıkların karşısında, mazlumların yanında olan kurucu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan´a selam olsun. Torosların yiğit evladı, bu topakların evladı bir yörük çocuğu olan yiğit Başbakanımız Ahmet Davutoğlu´na selam olsun. Kaos bekleyenlere, iç savaş çağrısı yapanlara, milli iradeyi ezmeye kalkışanlara dur dediniz. Söz de, karar da milletindir diyerek dış mihraklara ve onların taşeronlarına hayır dediniz. Sadece ülkemize kurulan tuzakları boşa çıkarmadınız, Yeni Türkiye´nin istiklal mücadelesine de sahip çıktınız. Genç nesillerimizin geleceğine sahip çıktınız. İstiklalimize uzanan elleri sandığa gömdüğünüz" ifadelerini kullandı.

" 1 KASIMDAN ÖNCE VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRECEĞİZ"

Seçimlerden önce birçok söz verdiklerini ve şimdi bu sözleri yerine getirmek için çalışacaklarını ifade eden AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik konuşmasını şöyle tamamladı:

"Biz bu seçimden önce sizlere çok önemli sözler verdik. Şimdi bu sözleri tutma zamanıdır. Bugün burada gördüğünüz birbirinden değerli beş milletvekili arkadaşlarımla beraber 13 yıldır Alanya´mıza çok büyük hizmetler yapmış olan Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu´nun takım kaptanlığında Alanya için sözünü verdiğimiz her şeyi hızla hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız. Sizlerin vekaletine layık olabilmek için, AK Parti´nin zaferini ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında büyük bir sevinçle kutlayan mazlumların umuduna layık olabilmek için inançla ve azimle çalışmaya devam edeceğiz. Birlik içinde, kardeşlik içinde, omuz omuza çalışarak 2023´e hep birlikte yürüyeceğiz inşallah. Şundan hiç endişeniz olmasın. Bu yeni dönemde partimizin üzerinde hassasiyetle duracağı en önemli mesele, terörle mücadele olacaktır. Şu anda Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kapsamlı terörle mücadele operasyonlarını yürütüyoruz. Allah, vatan, millet diyerek can veren şehitlerimizin aziz hatırasına sahip çıkmaya devam edeceğiz. Terörün kökünü kazıyana kadar teröre karşı yürüttüğümüz kararlı mücadeleyi devam ettireceğiz. Toroslar´da dumanı tüten son Yörük Ocağı sönmeden bu vatan bölünmeyecek, bu millet eğilmeyecek."



KEPEZ'İN RIZA'SI ARAYI AÇIYOR

RIZA SÜMER BAŞKANDAN GÖRKEMLİ START

KEPEZ'İN RIZA'SINDAN VEFALI BAŞLANGIÇ

MANAVGAT'TA TURGAY AKAR FARKI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN CUMHUR İTTİFAKI ORTAKLARINA ZİYARET

ANTALYA BAŞKAN TÜTÜNCÜ'YÜ BAĞRINA BASTI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN SICAĞI SICAĞINA İLK AÇIKLAMA GELDİ

BAŞKAN İŞLEK ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

AK PARTİLİ ALİ ÇETİN'DEN BÖCEK'E ULAŞIM ELEŞTİRİSİ

AK PARTİ ANTALYA TEŞKİLATINDAN MECLİS ÇIKARTMASI

AK PARTİLİ TAŞ; “DAVAMIZ HİZMET, SEVDAMIZ MİLLET”

Manavgat, Aksu ve Serik’te MHP coşkusu

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu