324379001

SERİK´TE BİRLİK BERABERLİK ÇALIŞTAYI

SERİK´TE BİRLİK BERABERLİK ÇALIŞTAYI

Serik Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Serik´i Yönetenler Çalıştayı iki günlük programın ardından sona erdi.

Serik ilçesi belek Turizm merkezinde bulunan Calista Luxury Resort Otelde bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Çalıştaya Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Akev Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayati Aktaş, Akdeniz Üniversitesi Serik İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Suat Kolukırık, Kamu Kurum ve Kuruluşları Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Birim Müdürleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Mevla´nın güzel olarak yarattığı Serik´in Anadolu´nun sıradan bir ilçesi konumundayken hep birlikte birlik ve beraberlik ile çalışmanın sonucunda üst seviyelere çıkardıklarını söyledi.

ÇALIK; ?BAŞARININ SIRRI SAHİPLENMEK, SAMİMİ OLMAK, MAZERET GÖSTERMEMEK?

Başarının sırrının sahiplenmek, samimi olmak, mazeret göstermemekten geçtiğini ifade eden Çalık,  Her zaman en kötü şartlarda en iyisini başarmanın ve en iyisi olmanın çok önemli olduğunu söyledi. Çalık sözlerine şu şekilde devam etti; ?Hep birlikte Serik´e hizmet etmek için buradayız. El elden üstündür.

Herkes bizim için değerlidir. Herkesin görüş ve düşünceleri bizim için önemlidir. Samimiyet, kaynaşmak, birlikte olmak başarının önemli sırlarındandır. İnsanlar birbirlerini tanıdıkça birbirlerine destek olmaya başlar? dedi.

Serik´te yöneticilerin, partililerin iyi bir takım olabilmesi durumunda Serik´in hak ettiği seviyelere geleceğini söyleyen Çalık, ?Biz bir aileyiz, Bu potansiyelimiz de var.  Serik için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.?

KOLUKIRIK; ?BİZ ASLINDA SERİK´İ VE GELECEĞİN TÜRKİYE´SİNİ İNŞA EDİYORUZ?

Programa konuşmacı olarak katılan Akdeniz Üniversitesi Serik İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Suat Kolukırık ise, Çalıştayda toplanma amaçlarının Serik´i şu an bulunduğu konumdan daha ileri seviyelere nasıl getirmek olduğunu söyledi.

Dış güçler tarafından ülke üzerinde oynanan oyunlara değinen Kolukırık; ?Aslında bir gerçek var o gerçek te şu. Haçlı saldırıları devam ediyor. Açık ve net olarak bunu görmekteyiz. Birileri ısrarla ezanımızı dindirmeye, bayrağımızı indirmeye, ülkemizi parçalamaya ve bölmeye çalışıyor.? dedi.

Tarihini bilmeyen, kültürünü bilmeyen, kimliğini bilmeyen ulusların geleceği inşa etme şanslarının olmadığını ifade eden Kolukırık, Kudüs, Suriye, Irak´a, Kafkaslara, Balkanlara bakıldığında, eski sınırlarımızda bulunan her yerin Ankara´dan, İstanbul´dan, Anadolu´dan, bizlerden beklentileri olduğunu söyledi.

Çağın teknoloji çağı olduğunu belirten Kolukırık, ?İnsanlar yapay zekayı konuşuyor. Robotları konuşuyor. Teknolojik olarak dünyayı nasıl inşa edebiliriz onu konuşuyor. Bugün burada toplanmamız son derece önemli. Biz aslında Serik´i ve geleceğin Türkiye´sini inşa ediyoruz.? dedi.

İlçede yapılan ve yapılacak olan projelerin değerlendirildiği Çalıştay Serik belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin tanıtıldığı Sine vizyon gösterisi ile sona erdi.



BAŞKAN TAT “YANGINLAR ÖNLENEBİLİR AFETLERDİR”

BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu