324379001

SİNDİRİM SİSTEMİNE DİKKAT

SİNDİRİM SİSTEMİNE DİKKAT

Çocuklarda sindirim sistemi desteği hakkında önemli bilgiler

Son zamanlarda probiyotikler yetişkinlerde olduğu kadar çocuklar için de gündemde. Probiyotik takviyesi çocukların bağışıklık sistemini hastalıklara karşı güçlendirirken, sindirim sistemini düzenleyerek viral ve bakteriyel bağırsak enfeksiyonlarına yakalanma riskini azaltıyor.

Wellcare tarafından çocuklar için geliştirilen Provim Kids´in yeni ürünleri Provim Kids Damla ve Provim Kids Fast Melt çocukların kullanımlarına göre farklı formlar olarak çeşitlendirildi. Damla formu 0-2 yaş arası bebekler ve küçük çocuklar, Fast Meltise ağızda eriyen ve bu özelliğiyle alanında tek olan susuz içimi ve şeftali aromalı tadı ile okul çağı çocukların kullanıma uygun olarak geliştirildi. Her iki ürünün en önemli özelliği ise mide asidik ortamında stabil kalması ve bağırsaklara hasara uğramadan ulaşarak kolonize olması.

Provim Kids Damla gıda alerjisini önlemeye yardımcı oluyor

Provim Kids Damla içeriğindeki probiyotik mikroorganizmalar ile bağışıklık sistemini destekliyor, yeni doğandan itibaren immun sistemin olgunlaşmasına katkıda bulunuyor. Bebeklik çağında sıkça görülen atopik dermatit oluşumunu önlüyor, gıda alerjisini önlemeye yardımcı oluyor aynı zamanda diyare oluşması durumunda ishalin sıklığını ve süresini azaltıyor. Yenidoğan ve alerjik bebeklerde bağırsak mikrobiyotasının sağlıklı oluşması, sık hastalanan bebeklerde ve küçük çocuklarda immun sistemin desteklenmesi, ilk 6 ay anne sütü ile beslenemeyen ve 2 yaşına kadar anne sütü alamayan bebeklerin sağlıklı gelişimine katkı sağlıyor.

Mikroenkapsülasyon teknolojisi mikroorganizmaları midenin asidik ortamından koruyor

Mikroenkapsülasyon teknolojisi ile üretilen Provim Kids Damla sahip olduğu patente göre alerjen içermeyen probiyotik olarak serti?kalandırıldı. Mikroenkapsülasyon teknolojisi mikroorganizmaları; midenin asidik ortamından koruyor. Bağırsakta kolonileşmeyi 5 kat daha artırıyor. Biyolojik aktivitesini göstereceği bağırsak sistemine güvenle ulaşmasını sağlıyor.

Provim Kids Fast Melt 3 farklı probiyotik, C vitamini ve çinko içeriyor

Provim Kids Fast Melt ise üç farklı probiyotik, C vitamini ve çinko içeriyor. C vitamini içeriği ile yorgunluk ve bitkinliğin azalmasınadestek olurken; çinko içeriği ile immun sistemin normal fonksiyonunakatkıda bulunuyor. Provim Kids Fast Melt, özellikle kreş ile başlayan okul çağında bağışıklık ve sindirim sistemlerinin güçlenmesini sağlayarak, hastalıklara yakalanma riskini azaltmaya destek oluyor. Türkiye´de bir ilk olan ağızda eriyen saşe formu ile Provim Kids Fast Melt´in, susuz içilmesi kullanım kolaylığı sağlıyor. Saşe açılıp direkt ağıza dökülerek içilen Provim Kids Fast Melt sayesinde mide asidik ortamında stabil kalıyor ve bağırsaklara hasara uğramadan ulaşarak kolonize oluyor.

Editöre not:Wellcare: İLKO İlaç´ın tüketici sağlığı markasıdır. Globalden gelen gücü, Türkiye´deki sağlam altyapısı, bilimsel ve güvenilir portföyü ile doğumdan itibaren yaşam döngüsünün her aşamasında; sağlık problemlerine çözüm sunma ve yaşam kalitesini yükseltme hedefi ile çalışmaktadır. Sindirim sağlığı, probiyotikler, alerji, vitamin ve mineraller, soğuk algınlığı ve öksürük olmak üzere 5 farklı kategoride tamamlayıcı tedavi ürünleri bulunmaktadır.



ÇOCUKLARDA D VİTAMİNİ EKSİKLİĞİNE DİKKAT

BÜYÜKŞEHİR'İN SAĞLIKÇILARI VATANDAŞIN HİZMETİNDE

KEPEZ BELEDİYESİ 'GEBE OKULU' FAALİYETE GEÇİYOR

BAŞKAN ÜMİT UYSAL COVİD- 19 HASTALAĞINI ATLATTI

KEPEZ BELEDİYESİ'NDEN SAĞLIK RAPORU HİZMETİ

DR. ÇELİK'TEN ESTETİK ÖNERİLERİ

ÇOCUKLARDA ASPİRİN KULLANIMINA DİKKAT

MURATPAŞA ŞEFKAT MESAİSİNE DEVAM EDİYOR

MURATPAŞA'DA YORULAN ZİHİNLERE FİTNESS

KONESKOOP'UN AŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ VAR

KEPEZ'DEN 15 BİN HASTAYA FİZİK TEDAVİ HİZMETİ

BÜYÜKŞEHİR'DEN YETİŞKİNLERE ÜCRETSİZ DİŞ TEDAVİSİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu