324379001

SİVRİSİNEKLE MÜCADELE TAM GAZ

SİVRİSİNEKLE MÜCADELE TAM GAZ

Başkan Böcek ?Sivrisinek mücadelemizi ek ekiplerle sürdürüyoruz? dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 96 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında sivrisinek mücadelesinin 19 ilçede ek ekiplerle birlikte devam ettiğine dikkat çekti. Mecliste ayrıca hizmetten kaldırılan faytonların sahiplerine 2 at bedeli olarak 15 bin TL ödenmesine, atların da kırsal kalkınmaya destek kapsamında ilçelerde bulunan çiftçilere hibe ile verilmesine karar verildi. Başkan Böcek, alınan kararın Antalya için son derece önemli olduğunun altını çizerek meclis üyelerine teşekkür etti.

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran Ayı Olağan Toplantısında 96 gündem maddesini görüşmek üzere toplandı. Toplantıda gurup sözcüleri gündem dışı konuşmalar gerçekleştirdi. AK Parti Grup Sözcüsü Nafiz Tanır Başkan Böcek´ten Antalya Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının sürgüne gönderildiği, sivrisineğin çoğaldığı ve kadınlar plajının ücretli olup olmadığı yönünde bilgi verilmesini istedi. Başkan Böcek, ?2 Haziran 2018´de Sayın Türel´e bizim arkadaşlar sorduğunda ?Gündoğmuş Antalya´mızın en güzel köşelerinden birisidir? demişti. Ben de aynı şeyi söylüyorum. Gündoğmuş Antalya´mızın en güzel köşelerinden biridir? dedi.

SİNEKLE MÜCADELE HIZ KESMEDEN SÜRECEK

Başkan Böcek sivrisinekle mücadele edilmediği yönündeki iddialarla ilgili açıklamalarda da bulundu. Başkan Böcek, ?Seçim zamanı sivrisinekle mücadele edecek çocukları dağlara taşlara gönderirseniz sivrisinek Antalya´da sıkıntı yaratır. Bu konuları bütün Antalyalılar, şahsınız ve partili arkadaşlar biliyor? dedi. 130 kişinin dün itibariyle sinekle mücadele için Gazipaşa´dan Kaş´a kadar 19 ilçede ek olarak göreve başladığını vurgulayan Başkan Böcek,  ?Böylece 1315 kişi, 182 araçla, 22 bin km kare alan, 647 km uzunluğundaki bölgede mücadeleye hız kesmeden devam ediyor. 130 kişilik ek ekip Sağlık İl Müdürlüğü bünyesinde 4 günlük eğitime de tabi tutulacak ve sertifika alacak?  dedi.

KOCAGÖZ ŞEZLONG PARASINA AÇIKLIK GETİRDİ

Başkan Böcek Kadınlar Plajı´nda şemsiye ve şezlongun ücretli olması konusunda ise Antalya Büyükşehir Meclis Üyesi ve ANET Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Kocagöz´den açıklama yapmasını istedi. Kocagöz şezlong ve şemsiyelerin ücretli olması ile ilgili ?Ben daha önce de ANET Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü idim. Burada daha önce gölgelikler yapılırdı. Elimizde raporlar da mevcuttur. Her rüzgâr estiğinde bu gölgelikler yırtılır, kamunun malı heba olurdu. Şimdi bütün sahillerde olduğu gibi şezlong ve şemsiye hizmetine başladık. Tabi şezlong ve şemsiyeyi getirecek personele ihtiyacımız var. Giriş yine ücretsizdir. Burada 5 lira alınmasının sebebi de Menderes Bey döneminde yine bizim eski dönemimizde EKDAĞ´da ne ise fiyat aynısını uyguladık. Yani 5 TL olarak uyguladık? şeklinde açıklama yaptı. 

FAYTON SAHİPLERİ MAĞDUR OLMAYACAK

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi 10 Haziran 2019 itibariyle faaliyetlerine son verilen fayton sahiplerinin mağduriyetlerini giderecek önemli bir karara da imza attı. Büyükşehir Meclisi´nde 20 faytoncuya 2 at bedeli olarak 15 bin TL ödenmesine, fayton arabalarının araba başına 5 bin TL bedel karşılığında Çevre Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından alımının yapılmasına, alınan atların ise kırsal kalkınmaya destek kapsamında ilçelerde bulunan çiftçilere hibe ile verilmesi yönündeki karar oy birliğiyle alındı. Başkan Böcek, alınan kararın Antalya için son derece önemli olduğunun altını çizerek komisyona ve meclis üyelerine teşekkür etti. 



BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN TÜTÜNCÜ; "BİZİM HEYBEMİZ DOLU"

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu