324379001

ŞOFÖRLER ODASI ARAÇLARINI TESLİM ALDI

ŞOFÖRLER ODASI ARAÇLARINI TESLİM ALDI

Ford-Otosan Firması Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası´na dört adet araç hibe etti.

Ford-Otosan Firması Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası´na dört adet araç hibe etti. Oda hizmet binasında gerçekleştirilen devir teslim törenine çok sayıda esnafın yanında TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın da katıldı.

Devir teslim törenini açılış konuşmasını yapan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, ÖTV indiriminden dolayı birçok esnafın araçlarını yenilediğini belirterek; ?Geçtiğimiz yıllarda ÖTV indirimi konusunda yaptığımız çalışmaların karşılığını görmek, esnafımızın son model araçlarla halkımıza hizmet ediyor olması gerçekten çok güzel.

Antalya gibi güzel bir şehirde bu kadar güzel insanlarla birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu organizasyona emeği geçen herkese başta oda başkanım Mehmet Ali Alkan olmak üzere teker teker teşekkür ediyor, yeni araçların odamıza hayırlı olmasını diliyorum? dedi.

Apaydın´ın ardından söz alan Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan ise şu şekilde konuştu; ?Bugün burada Ford-Otosan firması il e geçtiğimiz sene yaptığımız anlaşma kapsamında odamıza hibe edilen 4 adet Ford marka araçların devir teslim törenini büyük bir gurur ve sevinçle gerçekleştiriyoruz.

Odamız ve Ford-Otosan arasında 2016 yılında yapılan anlaşma kapsamında, her 100 araca bir araç hibe aldığımız gibi o günün şartlarında piyasaya göre en az 4 Bin TL indirim, ücretsiz 2 adet bakım ve 3 yıl sınırsız KM garantisi almıştık.

İşte bugün satılan 400 adet aracın karşılığı olarak Ford-Otosan Firması 4 adet aracı odamıza teslim ediyor. Yine araç alan oda üyelerimiz kendileri için sağlanan kolaylıklardan yapılan anlaşma gereği faydalanıyor ve faydalanmaya devam edecek.

Ben her iki tarafa da büyük katkılar sağlayan bu birliktelikte bize yol arkadaşlığı yapan Ford-Otosan Firması yetkililerine ve çalışanlarına ?birlikte daha nice güzelliklere´ diyor bu işe emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum? dedi.

Başkan Alkan ayrıca; ?Bugünkü devir teslim töreni ile ilgili olarak duygu ve düşüncelerimi az önce sizlere aktardım. Ancak sözlerime eklemek istediğim bir husus daha var. Bilindiği üzere kurbanı olduğumuz cennet ülkemiz gerçek anlamda çok zor günlerden geçiyor. Tarihte sık sık gördüğümüz olaylar bugün de aynı nakarat olarak maalesef yine başımızda. Yedi düvel yine bir araya gelmiş ülkemiz üzerine oyunlar oynuyor? dedi.

?Geçmişi şanlı zaferlerle dolu bu necip millet dün olduğu gibi bugünde her şeyin net bir şekilde farkında´ diyen Alkan; ?Canı kanı pahasına üstüne oynanan oyunları tek tek bozan Türk Milleti, 15 Temmuz gecesinde 7-8 saat gibi çok kısa bir zaman dilimi içinde dağılan bir ülkeyi nasıl toparladıysa bugün de yarında aynı azimle toparlama gücüne azmine sahiptir.

Ben bu zor süreçte milletime azim, güç ve inanç dilerken, şehit olan kardeşlerimize Allah´tan rahmet, ailelerine ve ulusumuza başsağlığı diliyor, buraya kadar gelen tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum? dedi.

Antalya Şoförler Odası tarafından organize edilen törene Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, Isparta Şoförler Odası ve Göller Yöresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Bölge Birlik Başkanı Ahmet Tural, Antalya Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, Servisçiler Odası Başkanı Süleyman Şahin ve çok sayıda esnaf katıldı.



BAŞKAN TAT “YANGINLAR ÖNLENEBİLİR AFETLERDİR”

BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu