324379001

SPOR SALONU TEŞEKKÜRÜ

SPOR SALONU TEŞEKKÜRÜ

Belediye Başkanı Ümit Uysal 75 Yıl Lisesi ekibini kabul etti.

Muratpaşa Belediyesi´nin ?Okullar Hayat Olsun´ projesi kapmasında 5´nci spor salonu inşaatına başladığı 75´inci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi´nin Müdürü Bekir Motor ve Okul Aile Birliği, Belediye Başkanı Ümit Uysal´ı makamında ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanlığı´nın ?Okullar Hayat Olsun´ projesi kapsamında Muratpaşa Belediyesi 5´inci spor salonu inşaatına 75´inci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi´nde devam ediyor.

Tamamlandığında eğitim ve öğretim saatleri içinde okul öğrencilerine hafta sonları dahil olmak üzere mesai saatleri dışında Yüksekalan Mahallesi sakinleri ve spor kulüplerinin kullanımında olacak salon için Okul Müdürü Motor ve Okul Aile Birliği yönetimi teşekkür için Başkan Uysal´ı makamında ziyaret etti.

Başkan Uysal, inşaat çalışmalarına başlanan salonun belediyenin öz kaynaklarıyla hayata geçirileceğini söyledi. 755 metrekare alan üzerine inşa edilecek spor salonunda 2 soyunma odası, tuvalet, duş, lavabo, engelli tuvaleti, malzeme odası ve antrenör toplantı odasının yer aldığını kaydeden Başkan Uysal, şunları söyledi: ?Bu salonun yapımını ihale ederek de gerçekleştirebilirdik.

Ancak Muratpaşa Belediyesi´nin kendi imkanları içinde hayata geçirebileceği projeler için bu yolu tercih etmiyoruz. Bunun en önemli nedeni Belediye yönetimi olarak Muratpaşa sakinlerini vergileriyle oluşturulan bir bütçeyi kullanıyor olmamız. Bu nedenle maliyetler konusunda oldukça titizleniyoruz. 75´inci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi Spor Salonu´nun projesi Belediyemizce hazırlandı ve inşaat işleri de yine belediyemizce sürdürülüyor.?



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu