324379001

SÜMER; "ÖYLE HOCAYA BÖYLE TALEBE"

SÜMER;

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer Başkan Tütüncü`ye övgüler yağdırdı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün, yaptığı ve yapacağı hizmetlerle ilgili sunumunu dinleyen Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Reisin talebesi, Ak Parti belediye başkanı böyle olur. Hizmetlerini ağzımız açık dinledik.” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Birlikte Başardık. Yine Başaracağız.” Sloganı ile yapılacak hizmetleri teşkilatıyla, meclis üyeleriyle ve toplumun her kesimiyle istişare etmeyi sürdürüyor. 

Sümer'den Tütüncü'ye ziyaret

Başkan Tütüncü, bu kapsamda Ak Parti Kepez İlçe Teşkilatı ve partisinin meclis üyeleriyle istişare toplantısı gerçekleştirdi. Tütüncü, Mart ayı istişare toplantısından önce Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer'i makamında kabul etti. Tütüncü, kabulde İl Başkanı Sümer'e, belediyenin devam eden çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Mükemmel bir ekibiz

Başkan Hakan Tütüncü, daha sonra Rıza Sümer ile meclis salonunda düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Toplantıda Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ile Ak Parti Kepez Belediye Meclis Üyeleri yer aldı.

Katılımcılara, son bir ayda yapılan hizmetlerle ve önümüzdeki aylarda temeli atılacak olan projelerle ilgili bilgi veren Tütüncü, Teşkilatımızla mükemmel bir ekibiz. Başarımızın sırrı, bir ekip ruhuyla, hep birlikte azimle çalışmaktır.” dedi.

Temeli atılacak yatırımlar

Başkan Hakan Tütüncü, önümüzdeki aylarda temeli atılacak olan yatırımlarla ilgili de şunları söyledi: Ahatlı Mahallesi'nde 50 ünitelik Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin temeli önümüzdeki günlerde atılacak. 10 ünitelik Varsak Diş Tedavi ve Protez Merkezi'nin yapımı tamamlandı.

Fevzi Çakmak Mahallesi'nde huzur evi projemizin inşası başlıyor. Yeni Mahalle'ye kazandıracağımız Kepez Merkez Camii'nin, belediye bahçesine inşa edeceğimiz 4 katlı belediye sağlık merkezinin, Fabrikalar Mahallesi'ndeki açık yüzme havuzunun, Mehmet Akif Ersoy, Habibler, Kültür, Kızıllı ve Odabaşı mahallelerinde hizmet verecek olan semt spor sahalarının yapımını önümüzdeki günlerde başlayacak.

Altınova Sinan ve Göksu mahallerinde aile sağlığı merkezlerinin inşası devam ediyor. Duraliler ve Kuzeyyaka mahallerinde aile sağlığı merkezlerinin yapımı ise yakında başlıyor. Kent Ormanı'nın yanında 75 dönümlük alana inşa ettiğimiz macera parkının alt yapı çalışmaları tamamlandı.

Antalya'ya 4, şehir girişi olarak kazandırdığımız Hamza Taş Bulvarı'nın 1. etabının sıcak asfaltını ve kaldırımını yaptık. Dezavantajlı mahallelerdeki okullarda okuyan çocuklara dönük olarak modern bilgi işlem sınıfı kuruyoruz.”

Başkan Sümer tebrik etti

Daha sonra söz alan Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Tütüncü'den övgüyle söz ederek, şunları kaydetti: Reisin talebesi böyle olur. Ak Parti belediye başkanı böyle olur. Hizmetlerini ağzımız açık dinledi. Belediyecilik Ak Parti'nin işidir.

Kurucu Genel Başkanımız, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı, Türkiye, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı iken tanıdı.

Hakan başkanımız da, kuruluşundan bugüne partimizin her kademesinde bulundu. Kurucu il Gençlik Kolları Başkanlığı, daha sonra Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı yaptı.

Bu görevini yaparken Kurucu Genel Başkanımız Erdoğan ile aynı ortamda bulundu. Hakan Başkan'ın, Reis'ten belediyecilik alanında çok şeyler öğrendiğini yaptığı, yapacağı hizmetlerde gördük. Kendisini tebrik ediyorum.” ifadesini kullandı.



KEPEZ'İN RIZA'SI ARAYI AÇIYOR

RIZA SÜMER BAŞKANDAN GÖRKEMLİ START

KEPEZ'İN RIZA'SINDAN VEFALI BAŞLANGIÇ

MANAVGAT'TA TURGAY AKAR FARKI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN CUMHUR İTTİFAKI ORTAKLARINA ZİYARET

ANTALYA BAŞKAN TÜTÜNCÜ'YÜ BAĞRINA BASTI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN SICAĞI SICAĞINA İLK AÇIKLAMA GELDİ

BAŞKAN İŞLEK ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

AK PARTİLİ ALİ ÇETİN'DEN BÖCEK'E ULAŞIM ELEŞTİRİSİ

AK PARTİ ANTALYA TEŞKİLATINDAN MECLİS ÇIKARTMASI

AK PARTİLİ TAŞ; “DAVAMIZ HİZMET, SEVDAMIZ MİLLET”

Manavgat, Aksu ve Serik’te MHP coşkusu

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu