324379001

TRABZONSPOR HER ALANDA LİDER

TRABZONSPOR HER ALANDA LİDER

Türkiye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın başlattığı ?Biz Bize Yeteriz Türkiye´m kampanyasına Trabzonspor´dan büyük destek geldi.

Türkiye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın başlatmış olduğu ?Biz bize yeteriz Türkiye´m kampanyasına başta Trabzonsporlu yönetici ve futbolcular olmak üzere teknik direktörler ve hakemlerden büyük destek geldi.

Geçtiğimiz ay boyunca kampanyaya spor camiasından büyük destek gelmiş, salgın sebebi ile ara verilen Liglerin ne zaman başlayacağı ise merak konusu olmuştu.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF Başkanı ve Süper Lig kulüp başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıda liglerin geleceğiyle ilgili konuşarak, 12-13-14 Haziran´da futbol maçlarının başlayarak 26 Temmuz´da bitmesinin öngörüldüğünü açıkladı.

Türkiye Ligi Lideri ve ligin tartışmasız en iyi futbolunu oynayan en büyük şampiyonluk adayı Trabzonspor´da taşın altına elini koydu. Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yöneticiler, futbolculardan başta takım kaptanı Jose Ernesto Sosa, Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır olmak üzere kampanyaya büyük destek verdiler.

ABDÜLKADİR ÖMÜR; ?YANYANA DURURSAK BİZ BİZE YETERİZ?

Trabzonspor´un ?İmam Hatip´li Messi´ lakaplı yıldızı Abdülkadir Ömür Başkan Erdoğan´ın ?Biz Bize Yeteriz Türkiye´m kampanyası için; "İçinden geçtiğimiz bu zor zamanları yardım ve dayanışma ile en kısa sürede atlayacağımıza yürekten inanıyor, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın liderliğinde başlatılan kampanyaya maaşımın yüzde 50´sini bağışlıyorum. Çünkü bizler çok iyi biliyoruz ki yan yana durursak biz bize yeteriz." dedi

UĞURCAN DA YÜZDE 20´SİNİ BAĞIŞLADI

Son günlerde gösterdiği performansla Avrupa´nın devlerini peşine takan Trabzonspor´un yıldız file bekçisi Uğurcan Çakır da maaşının yüzde 20´sini bağışlayacağını duyurdu. Çakır; ?Biz çok büyük ve güçlü bir ülkeyiz.

Geçmişten günümüze yaşadığımız çeşitli felaketlerde nasıl yan yana gelip birlik ve beraberliği tüm dünyaya gösterdiysek bugünde aynı duygularla biriz ve beraberiz.

Bu günleri el ele milletçe aşacağız. Bugün herkesin taşın altına elini koyma zamanıdır ve bu necip milletin evlatları her zaman olduğu gibi yine üzerine düşeni yapmıştır, yapmaya devam edecektir? dedi.



BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN TÜTÜNCÜ; "BİZİM HEYBEMİZ DOLU"

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu