324379001

TÜTÜNCÜ; "HERKES ÜLKE İÇİN ÇALIŞMALI"

TÜTÜNCÜ;

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü´den tüm partilere çağrı.

Seçim çalışmalarının başlatıldığı AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı´nda konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, partililerden, Türkiye´nin birliği ve kardeşliği için daha fazla çalışmalarını istedi.

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, 1 Kasım seçim hazırlıklarının yapıldığı AK Parti Kepez Teşkilatı ziyaretinde daha çok çalışılmasını istedi.

Kepez ilçesi mahalle koordinatörlerinin bir araya geldiği toplantıya katılan Başkan Tütüncü, partililere bir konuşma yaptı.

Artan terör olayları, tırmanan toplumsal gerginliğin Türkiye´nin barış ve kardeşliğine zarar verdiğinin altını çizen Tütüncü, ülkenin geleceği için partililerin her zamankinden daha fazla çalışması gerektiğini ifade etti.

Partimiz kardeşlik bağlarımızı güçlendirdi

Türkiye´nin birlik ve beraberliği, huzuru için tek adres AK Parti olduğunu belirten Tütüncü, ?Partimiz, tek başına iktidar olduğu 13 yıl boyunca, ülkemizin her alanda kalkınması, vatandaşlarımızın arasında kardeşlik bağlarının güçlenmesi hususunda pek çok hizmete imza atmıştır.? dedi.

Ülkemize ciddi bir saldırı var

Son yapılan seçimlerin ardından siyasi istikrarsızlık yaşandığına vurgu yapan Tütüncü, şöyle konuştu; ?7 Haziran sonrası Türkiye´nin sürüklendiği siyasi istikrarsızlık ortamında, başta eli kanlı terör örgütü olmak üzere olmak üzere Türkiye´yi karanlık günlere götürmek isteyen bazı kesimlerin hain planlarını uygulamak için zemin arayışına girmiş bulunmaktadırlar.

Hepimizin yüreği kanatan menfur hadiseler, ülkemize yönelik ciddi bir tehdit oluşturmaktadır. Bu kötü durumdan çıkışın yolu yine demokratik siyasettir. Bu bakımdan 1 Kasım seçimleri ülkemiz için tarihi bir fırsattır.?

Huzurun ve istikrarın adresi AK Parti

Partililere bu seçimde her zamanki seçimlerden daha fazla çalışması gerektiğini dile getiren Tütüncü, ?1 Kasım seçimleri için durmak dinlenmek bilmeden çalışmalıyız.

Partimiz tekrar tek başına iktidara taşımak için her türlü çalışmayı azimle sürdürmeliyiz. Hemşerilerimizin tamamına ulaşmalı ve istikrarın, huzurun, terörle etkin mücadelenin tek adresinin AK Parti iktidarı olduğunu halkımıza birebir anlatmalıyız.? diye konuştu.

Hep birlikte çalışacağız

Kepez İlçe Teşkilatının tüm mensuplarının bugüne kadar AK Parti´nin hedeflerine ulaşması için üstün bir gayreti her zaman gösterdiğini vurgulayan Tütüncü, ?Birlik ve beraberlik içinde yine üstün gayretle, azimle, 1 Kasım seçimleri için hep birlikte çalışacağımıza eminim.

Ülkemizin geleceği için asla karamsar değiliz. İhtiyacımız olan tek şey, daha çok çalışarak partimizin başarısına katkı vermek.? şeklinde konuştu.



KEPEZ'İN RIZA'SI ARAYI AÇIYOR

RIZA SÜMER BAŞKANDAN GÖRKEMLİ START

KEPEZ'İN RIZA'SINDAN VEFALI BAŞLANGIÇ

MANAVGAT'TA TURGAY AKAR FARKI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN CUMHUR İTTİFAKI ORTAKLARINA ZİYARET

ANTALYA BAŞKAN TÜTÜNCÜ'YÜ BAĞRINA BASTI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN SICAĞI SICAĞINA İLK AÇIKLAMA GELDİ

BAŞKAN İŞLEK ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

AK PARTİLİ ALİ ÇETİN'DEN BÖCEK'E ULAŞIM ELEŞTİRİSİ

AK PARTİ ANTALYA TEŞKİLATINDAN MECLİS ÇIKARTMASI

AK PARTİLİ TAŞ; “DAVAMIZ HİZMET, SEVDAMIZ MİLLET”

Manavgat, Aksu ve Serik’te MHP coşkusu

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu