324379001

TÜTÜNCÜ KADINLAR BULUŞMASI´NDA

TÜTÜNCÜ KADINLAR BULUŞMASI´NDA

Kadınlar Buluşması´nda konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yeni dönemdeki projelerin yarısının kadınlara yönelik olduğunu söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eşi Dr. Ayşe Tütüncü ile birlikte Kepezli hanımları bir araya getiren ?Kadınlar Buluşması´na katıldı. Yüzüncü Yıl Park Düğün Salonu´nda düzenlenen etkinlikte hanımların keyifli saatlerine ortak olan Başkan Tütüncü, kadınlara çok önem verdiklerini ve bunu da yeni dönemde Kepez Belediyesi meclisine 5 kadın aday belirleyerek ortaya koyduklarını söyledi. Yeni dönem için açıkladıkları 123 projenin yarısının kadınlar ve aileler için olduğunu belirten Tütüncü, projelerin yüzde 25´inin çocuklar, gençler, spor ve eğitim için, kalan yüzde 25´lik yatırımların da doğa dostu belediyecilik projeleri olduğunu belirtti.

Çocuk ve gençlere yönelik yeni hizmetlerin de direkt olarak anneleri ilgilendirmesiyle projelerin dörtte üçünün kadınlara yönelik olduğunu söyleyebileceklerini belirten Tütüncü, ?Projelerimizin tamamı mutlu bir gelecek için yapıldı? dedi.

Daha çok sosyal aktivite

Kadınlara daha çok aile ekonomilerine katkı koydukları yepyeni bir dönemi vaat ettiklerini belirten Tütüncü, ?Kadın Koordinasyon Merkezimiz, AKMEK´deki öğretmenlerimizle ve AKMEK´e hayat veren sizler ile bunu sağlayacağız. Sizlerle gönül gönüle, yürek birliğiyle geçekleştireceğiz. Yeni dönemde kadınlara yönelik daha çok sosyal aktivite, eğlence ve gezilerimiz olacak. Sizleri ülkemizin dört bir yanındaki güzelliklerle buluşturacağız. Toplumsal projeler yapacağız. Yeni yuvaların kurulmasına vesile olacağız, engellilerin engellerini birlikte aşacağız, çocuklarımıza daha iyi gelecek imkanını gönül birliği içinde vereceğiz. Artık hanımlar hem mutlu olacaklar, hem de sosyal yaşantının önemli bir parçası haline gelecekler. Şimdi gayret etme, yeni dönemin aydınlık günlerine kilometre taşlarını döşeme vaktidir.?diye konuştu. Başkan Tütüncü, konuşmasının ardından eşi Dr. Ayşe Tütüncü ile beraber hanımların keyifli saatlerine ortak oldular.



BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN TÜTÜNCÜ; "BİZİM HEYBEMİZ DOLU"

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu