324379001

TÜTÜNCÜ; "BU ŞEHRİN İNSANLARI BİLİM KONUŞSUN"

TÜTÜNCÜ;

Uğur Okulları Çallı Kampüsü’nü ziyaret eden ve öğrencilerin tasarladığı robotları inceleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Biz bu şehrin insanları bilim konuşsun,diye Türkiye’nin en büyük bilim merkezini açıyoruz" dedi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Uğur Okulları Çallı Kampüsü’nü ziyaret ederek, okulun teknolojiye ve bilime meraklı öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrenciler tarafından tasarlanan robotları inceleyen Başkan Tütüncü, başarılarından dolayı okulun yönetici, öğretmen ve öğrencilerini kutladı. Uluslararası robotik turnuvası Robotics Competition’a katılan ‘FENRİR 8042’ adlı robot hakkında da öğrencilerden bilgi alan Başkan Tütüncü, “İşte! Antalya Bilim Merkezi’ni sizin gibi teknolojiye meraklı, icat geliştirmeye meraklı gençler için kurduk” diye konuştu.

Türkiye’nin en büyük bilim merkezi

Dokumapark’ta 12 bin 500 metre kare kapalı alanda kurulan Antalya Bilim Merkezi’nin, 30 Ağustos’ta kapılarını açacağını belirten Başkan Tütüncü, “Akdeniz Bölgesi’nin en büyük, hatta Türkiye’nin en büyük bilim merkezini açıyoruz. 14 anabilim dalında sergileri olan 6 atölyesi bulunan bir bilim merkezi. Bu senede sonbaharda bilim kampları başlıyor. İnşallah gelecek yılda TEKNOFEST’i Antalya’ya getireceğiz. İcat geliştiren gençlerin önünü açmak için, onlara imkanlar sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz.”dedi.

Teknoloji imkanları en üst seviyede

Antalya Bilim Merkezi’de teknolojik imkanların en üst seviyede olduğunu belirten Başkan Tütüncü, “Bilim merkezi, sizin gibi gençlerin ufkunu açacak. Sizlerle gurur duyuyoruz. Biz bu şehrin insanları bilim konuşsun, tasarım konuşsun, bilgiyle buluşsun diye bu yatırımları yapıyoruz. Bu yatırımları sizin gibi değerlendiren gençleri gördüğümüzde, bilimsel gelişime katkı sağlayan işler yaptıklarını gördüğümüzde çok heyecanlanıyoruz. İnşallah güçlü bir şekilde yarınlara yürüyeceğiz.”diye konuştu.

Kepez Belediyesi ile ortak projeler

Uğur Okulları Çallı Kampüsü öğrencileri de Başkan Tütüncü’nün ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.  Antalya Bilim Merkezi’nde daha önce çocuklara STEAM eğitimleri verdiklerini ve bu eğitimlere devam edeceklerini belirten öğrenciler, Kepez Belediyesi ile ortaklaşa yürütülecek olan ‘Otomat Projesi’ ve ‘Numaratik Projeleri’ hakkında da Başkan Tütüncü’ye bilgiler aktardılar. 

Tütüncü’nün çayını ‘FENRİR 8042’ getirdi

Tütüncüye ikram edilecek çay ve suyu da öğrencilerin tasarladığı ‘FENRİR 8042’ adlı robot getirdi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ziyaretin ardından Uğur Okulları şeref defterini imzalayarak; “Milletimizin en kıymetli varlığı olan gençlerimize yüksek bir ufku işaret etmek, onları modern bir eğitimle geleceğe taşımak hepimiz için en büyük öncelik…” yazdı.

Başkan Tütüncü’ye, Kampüs Müdürü Hatice Şenverdi tarafından Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel’in ‘Hayatım Eğitim’ adlı kitabı hediye edildi.



MURGEM'E BAŞVURULAR BAŞLADI

ASSİM'DEN ESNAFA ÜCRETSİZ E-TİCARET EĞİTİMİ

MİNİK DOSTLARI KORUMAK İÇİN EĞİTİM ALDILAR

BARİSTA KURSU İLK MEZUNLARINI VERDİ

MURATPAŞA PERSONELİNE İLETİŞİM EĞİTİMİ

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN GENÇLERE ALTIN ÖĞÜTLER

ANTALYA DOĞA VE YÖRÜK ÇALIŞTAYI YAPILDI

MESLEK KURSLARI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

BAŞKAN ÖMER İŞLEK'TEN REKOR KİTAP BAĞIŞI

ÇOCUKLAR YETENEKLERİNİ OYUNLA KEŞFEDİYORLAR

KONYAALTI'NDAKİ OKULLAN BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GİBİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAŞ KREŞİ HİZMETE GİRDİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu