324379001

TÜTÜNCÜ´DEN GO-KART TESTİ

TÜTÜNCÜ´DEN GO-KART TESTİ

Antalya´nın yeni cazibe merkezi olacak olan Kepez Park Orman inşaatını gezen Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, tamamlanan go-kart alanını test etti.

Antalyalıların yeni buluşma noktası olması planlanan Kepez Park Orman inşaatını ziyaret eden Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, tamamlanmış olan go-kart pistini test etti.

Kepez´de yapılan büyük yatırımların inşaatlarını teftişe çıkan Başka Tütüncü, Çelebi Sultan Mehmed Camii, Mimar Sinan Kongre ve Fuar Merkezine gitti. Sonrasında da her yaşa hitap edecek eğlence ve dinlence alanlarının yer alacağı Kepez Park Orman´a giden Başkan Tütüncü, go-kart pistinde 4 tur attı. Her seferinde hızını arttıran Tütüncü, pisti çok beğendiğini ifade etti.

Temmuz sonu açılması planlanıyor

Kepez Varyantı çıkışında yer alan ve Orman Genel Müdürlüğü´nün belediyeye 29 yıllığına tahsis ettiği ormanlık alan, 228 bin m2 büyüklüğünde. Yap-işlet-devret modeliyle özel bir şirkete devredilen tesisin yapım maliyeti, yaklaşık 10 milyon lira. Temmuz ayı sonunda açılması hedeflenen alandaki tüm çalışmaları yerinde gören Tütüncü, çok hızlı çalışan inşaatçıları tebrik etti.

Dağ kızağı ve zipline de olacak

Hem Antalyalılara hem de yerli ve yabancı turistlere hitap edecek tesiste, dağ kızağı, zipline, çeşitli çocuk oyun alanları, kır bahçesi, at binme alanları gibi birçok seçenek yer alıyor. Ayrıca tesis içindeki dev havuzlar ve şelale, önündeki ana arterden geçen herkesçe görülebilecek.

 



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu