324379001

TÜTÜNCÜ'DEN DİN GÖREVLİLERİNE KUTLAMA

TÜTÜNCÜ

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı Whatsapp üzerinden ilçedeki tüm din görevlilerine görüntülü mesaj göndererek kutladı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçedeki din görevlilerinin “Camiler ve Din Görevlileri Haftası”nı görüntülü olarak kutladı. Başkan Tütüncü’nün din görevlileri için görüntülü olarak hazırladığı kutlama mesajının çekimleri DokumaPark, bünyesinde yer alan ve Anadolu uygarlıklarının 84 eserinin yer aldığı Açık Hava Müzesi’nde gerçekleştirildi.

Tütüncü’nün kutlama mesajı, Kepez İletişim Merkezi aracılığıyla Whatsapp üzerinden ilçedeki tüm din görevlilerine iletildi. Kepez İlçe Müftülüğü ise din görevlilerine görüntülü kutlama mesajı gönderen Başkan Tütüncü’ye sosyal medya hesaplarından teşekkür etti.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle duygu ve düşüncelerini dile getiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Şehrin manevi hayatını ihya eden din görevlilerimiz; camide, minber ve mihrapta olduğu kadar sosyal hayatın içinde de Sevgili Peygamberimizin güzel ahlakını temsil eden kıymetli kardeşlerimizdir. “ dedi.

“Şehre kattıkları değerler için teşekkür ediyoruz”

“Onların şehre kattığı değerler için, gönülleri güzelleştirdikleri için, emekleri için çok teşekkür ediyoruz.” diyerek sözlerine devam eden Tütüncü, “Her yıl 1-7 Ekim Haftası ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ olarak kutlanıyor. Bu haftalar aslında birbirimize sevgimizi ifade açısından da çok anlamlı zamanlar. Biz de Kepez'in tüm camilerinde görev yapan din görevlilerimize ve Kur'an Kursu Öğreticisi Hanımefendilere özel bir kutlama yaptık.

Hayat kalplerimizdeki sevgilerle güzel. Unutulmamalıdır ki değerlerimizin temeli olan güzel dinimiz sevgiyi halka halka büyütmeyi emretmektedir. Sevgiyi büyütmek her şeyden evvel sosyal hayatı paylaştığımız herkesi özel hissettirmekten geçiyor.

Biz bu haftada tüm din görevlilerimize tek tek ulaşarak bunu yapmak istedik. Onlar çok mutlu oldu.  Fedakarlıklarına yakinen şahit olduğumuz tüm din görevlilerimize şükranlarımı sunuyor, onlara aileleriyle sağlıklı bir ömür diliyorum. Sevelim, sevilelim. Bu dünya kimseye kalmaz." ifadelerini kullandı.



MİNİKLER AKTUR LUNAPARK'TA GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

TATİL GELDİ, ŞİMDİ MURATPAŞA'DA TENEFFÜS PARK ZAMANI

BAŞKAN ÜMİT UYSAL; "MURATPAŞA DAYANIŞMA KENTİDİR"

BAŞKAN HAKAN TÜTÜNCÜ'DEN 'VEFA BULUŞMASI'

ANTALYA HAYVANAT BAHÇESİNDE BAHAR BEREKETİ

TÜNEKTEPE TELEFERİK YARIN HİZMETE AÇILIYOR

YAŞLILAR HAFTASI MAVİ EVDE KONSERLE KUTLANDI

MURATPAŞA'DA BİRLİK VE BERABERLİĞİN BULUŞMASI

RAMAZAN BOYUNCA MAHALLELERE İFTAR ÇADIRI

KOMŞU BULUŞMALARININ BU HAFTAKİ ADRESİ SEDİR

BÜYÜKŞEHİR'DEN YEŞİLÇAM YOLUNDA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

BÜYÜKŞEHİR'DEN ANTALYA'NIN KUŞLARI SÖYLEŞİSİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu