324379001

UYSAL; "PROJELERİMİZ ÖRNEK OLUYOR"

UYSAL;

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; "Muratpaşa Türkiye´ye örnek olacak" dedi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Doğu ve Güneydoğu bölgesi hemşehri, kültür, dayanışma ve iş insanları dernekleriyle buluşmasında ?İstanbul adayı Binali Yıldırım, Yaşlı Evleri açılmasından bahsediyor, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Sıfır Atık projesinin temelini bizim Çevreci Komşu Kart çalışması oluşturuyor. Bu durumdan son derece memnunuz. Bütün yaptıklarımız insanımız için? diye konuştu.

Başkan Uysal, Kaleiçi Yat Limanı´nın üst tarafında bulunun bir çay bahçesinde, Doğu ve Güneydoğu bölgesi hemşehri, kültür, dayanışma ve iş insanları dernekleriyle bir araya geldi. Anadolu Birliği Kütür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Bedri Yalçın´la birlikte çok sayıda dernek başkanının da yer aldığı buluşmada Başkan Uysal, Muratpaşa´da farklı, toplumcu bir belediyecilik örneği sergilediklerini söyledi.

Yerel yönetimlerin her seçim döneminde mucizeler yaratacak kurumlar olmadığına dikkat çeken Başkan Uysal, ?Bizler kamu kurumuyuz. Aranması gereken nitelikler, tutarlılık ve ciddiyettir? dedi. Tüm hizmet alanlarında standartlarını oluşması gerektiğinin altını çizen Başkan Uysal, ?Toplumu şaşırtmaya çalışmak, kısa bir süre sonra herkesin unutacağı ?şok´ bir şeyler söylemek hoş değil. Bir yerel yönetim rejimini oluşturmamız lazım? dedi. Bu noktada en önemli kavramın toplumun ihtiyaçları olduğunu belirten Başkan Uysal, Muratpaşa´da hizmet planlamasını mahallelerin, Muratpaşa sakinlerinin ihtiyaçlarının belirlediğini söyledi.

Bu bağlamda, 4´üncüsünün temeli Konuksever Mahallesi´nde atılan Yaşlı Evlerinden bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi adayı Binali Yıldırım´ın bahsettiğini belirten Başkan Uysal, ?30 bin civarında evin nitelikli atıklarını geri dönüşümünü sağlayarak 3 milyon liradan fazla kazandığı Çevreci Komşu Kart çalışmamız ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığı´nca yürütülen Sıfır Atık projesinin kaynağını oluşturuyor.  Bu durumdan son derece memnunuz. Bütün yaptıklarımız insanımız için? diye konuştu.

Başkan Uysal, yine benzer şekilde Muratpaşa´da herkesin kamu hizmetlerine eşit ve adaletli bir şekilde ulaşmasını sağlayan Turunç Masa sisteminin ise bugün Türkiye´de 30´a yakın belediye tarafından uygulandığını kaydetti. Yeni dönemde Türkiye´ye örnek olacak çalışmalarını devam edeceğini belirten Başkan Uysal, bu süreçte verdikleri destek ve sergiledikleri dayanışma dolayısıyla derneklere teşekkür etti.

Başkan Uysal, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesi dernekleriyle buluşmasında konuşmasını Diyarbakırlı şair Cahit Sıtkı Tarancı´nın ?Memleket isterim? şiirini okuyarak tamamladı.  



BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN TÜTÜNCÜ; "BİZİM HEYBEMİZ DOLU"

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu