324379001

´YAPTIĞI EDEPSİZLİK VE HADSİZLİK´

´YAPTIĞI EDEPSİZLİK VE HADSİZLİK´

AK Partili Enç; ?Kılıçdaroğlu´nun konuşmasını duyduğum zaman kulaklarıma inanamadım.

Ak Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı, Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu´na karşı, edep sınırını aşarak ağır hakarette bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nu ağır sözlerle eleştirdi.

Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu´na sarfettiği cümlelere sert tepki gösterip; ?Kılıçdaroğlu´nun konuşmasını duyduğum zaman kulaklarıma inanamadım. Bir de Atatürk´ün kurduğu parti diye övünüyorlar. Kınamanın dışında utanç duyuyorum. Bu sözleri söyleyen kişiyle aynı mecliste siyaset yapmaktan, aynı ülkede nefes almaktan utanç duyuyorum. Bu sözlerin bir genel başkan tarafından, bir siyasi, bir rol model olarak görülen kişi tarafından söyleniyor olmasını aklım almıyor. Çok büyük edepsizlik ve hadsizlik olarak görüyorum. Ben özür dilemesine inanmıyorum. Özür dilese de bir şey değişmeyecek. Çünkü bilinçaltları sürekli kaynayan, fokurdayan bir kazan gibi. Kadını gördükleri nokta aslında CHP zihniyetinin su yüzüne çıkmış hali. Bu şekilde düşündüklerini kendi genel başkanlarının ağzından ne yazık ki tekrar duymuş olduk. Özür dileyecek ya da dilemeyecek. Ben hiç o taraflarına bakmıyorum. Sayın bakanımız gereken yasal işlemleri mutlaka başlatacaktır? dedi.

?Şapkayı önüne koyup biraz düşünsün?
Kılıçdaroğlu´nun bu sözlerinin çok kötü ve kabul edilemez olduğunu ifade eden Milletvekili Enç, ?Kılıçdaroğlu şapkasını önüne koyup biraz düşünmesi gerekiyor. CHP liderinin yaptığı bir değil, iki değil, son da olmayacak. Biz hep şunu iddia ediyoruz. Türkiye´de bir iktidar problemi yok. Muhalefet problemi var. Muhalefetin başında sizin de gördüğünüz üzere edep yoksunu, akıl fukarası bir şahsiyet var. Kadın olmanın ötesinde bir milletvekili olarak da, bir siyasi olarak da utanç verici buluyorum bunu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Ramazanoğlu ile ilgili çok fazla spekülasyon yapıldı. Sözleri cımbızlanarak çarpıtıldı. Bir vakıf üzerinden istifaya kadar götürülmek istendi. İşte bunların bilinçaltını görmüş olduk. Asıl problem bunlardan kaynaklıyor. Herkesi kendileri gibi biliyorlar? diye konuştu.

Kadın örgütlerine seslendi
Kadın STK´lara ve kadın örgütlerine seslenen Milletvekili Enç, ?Kadın STK´larımız ve kadın örgütlerimiz lütfen bunun üstünü kapatmasınlar ve seslerini çıkarsınlar. Şunu da merak ediyorum. Kılıçdaroğlu bir kadının yüzüne baktığı zaman, ne düşünecek. Bu cümleler aklına gelecek mi. Yani bu çok ağır cümleler. Kadınların yüzüne nasıl bakacak bunu da sormak istiyorum kendisine? dedi.



KEPEZ'İN RIZA'SI ARAYI AÇIYOR

RIZA SÜMER BAŞKANDAN GÖRKEMLİ START

KEPEZ'İN RIZA'SINDAN VEFALI BAŞLANGIÇ

MANAVGAT'TA TURGAY AKAR FARKI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN CUMHUR İTTİFAKI ORTAKLARINA ZİYARET

ANTALYA BAŞKAN TÜTÜNCÜ'YÜ BAĞRINA BASTI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN SICAĞI SICAĞINA İLK AÇIKLAMA GELDİ

BAŞKAN İŞLEK ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

AK PARTİLİ ALİ ÇETİN'DEN BÖCEK'E ULAŞIM ELEŞTİRİSİ

AK PARTİ ANTALYA TEŞKİLATINDAN MECLİS ÇIKARTMASI

AK PARTİLİ TAŞ; “DAVAMIZ HİZMET, SEVDAMIZ MİLLET”

Manavgat, Aksu ve Serik’te MHP coşkusu

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu