Tarih: 26.02.2026 17:49

Kayseri'de İl Jandarma Komutanlığı'nda İftar Programı Düzenlendi

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ramazan ayı boyunca çeşitli iftar ve sahur programlarında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Jandarma Personeliyle İftar Buluşması

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Programa, Kayseri 12. Hava Ulaştırma Ana Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Hasan Volkan Güleryüz, Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Okandan, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bilgihan Yeşilyurt ve jandarma personeli de iştirak etti.

Başkan Büyükkılıç'tan Mesaj

Programa ilişkin değerlendirmede bulunan Başkan Büyükkılıç, "İl Jandarma Komutanlığı'mızda kahraman jandarmamızın iftar sofralarına misafir olduk. Rabbim milletimizin birliğini, beraberliğini ve kardeşliğini daim eylesin" ifadelerini kullandı.

Vali Çiçek'in Hitabı

Jandarma personeline seslenen Vali Gökmen Çiçek ise, "Memleketimizin her bir coğrafyasından gelip asker ocağında vatan için mücadele adına bir araya geliyorsunuz. Sizlerle beraber olmak her birimize ayrı bir güç verdi" dedi.

Teravih Sonrası Talas'ta Buluşma

İftarın ardından Başkan Büyükkılıç, Talas ilçesindeki Müşerref-İsmail Yapıcı Camii'nde teravih namazını kıldı ve ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Büyükkılıç, çocuklarla ilgilendi ve vatandaşlarla sohbet etti.

Bu buluşmada Büyükkılıç'a, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan ve AK Parti Talas İlçe Başkanı Mustafa Kiraz eşlik etti.


Kayseri,Kayseri Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —