Tarih: 25.11.2025 05:21

Kırmızı Bültenle Aranan 9 Suçlu 7 Ülkeden Türkiye'ye Getirildi

Facebook Twitter Linked-in

Uluslararası Suçluların Yakalanışı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kırmızı bültenle aranan suçluların kararlılıkla Türkiye'ye geri getirilmeye devam edildiğini açıkladı.

Yedi Ülkeden Geri Getirildi

Almanya (3), ABD, Arjantin, Birleşik Arap Emirlikleri, Bosna Hersek, İran ve Yunanistan'dan Türkiye'ye geri getirildi.

Koordineli Operasyon

Emniyet Genel Müdürlüğü Interpol-Europol Daire Başkanlığı, Adalet Bakanlığı görevlileri, İstihbarat, KOM ve Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlıkları ve Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde çalışma yürütüldü.
Yurt dışına kaçan ve haklarında arama kararı bulunan şahısların izi titizlikle sürüldü. İlgili ülkelerin kolluk birimleriyle yürütülen ortak işbirliğiyle;

Kararlı Mücadele

Hangi bültenle aranırsa aransın, organize suç örgütü üyelerini ve uyuşturucu tacirlerini yakalayıp Türkiye'ye geri getirileceği belirtildi.
Emeği geçenler tebrik edildi.

Ankara, İçişleri Bakanlığı

Ankara,İç İşleri Bakanlığı



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —