Tarih: 03.11.2025 15:06

Kırmızı Bültenle Aranan 9, Ulusal Düzeyde Aranan 2 Kişi Türkiye'ye Getirildi

Facebook Twitter Linked-in

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uluslararası düzeyde KIRMIZI bültenle aranan 9 suçlu ile ulusal seviyede aranan 2 suçlunun Türkiye'ye getirildiğini açıkladı.
Operasyonun Kapsamı
Suçluların Gürcistan'dan 6, Almanya'dan 3, Arnavutluk ve Belçika'dan 1'er kişi olmak üzere toplam 11 kişinin yakalandığı belirtildi. Kırmızı bültenle uluslararası seviyede aranan A.A., R.A., Ö.İ., R.O., Z.Y., G.Y., E.L., U.Ç., T.C. ile ulusal seviyede aranan S.V. ve A.G. isimli şahısların ülkeye iadeleri sağlandı.
Koordineli Çalışma
Emniyet Genel Müdürlüğü Interpol-Europol Daire Başkanlığı, Adalet Bakanlığı görevlileri, İstihbarat, KOM ve Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlıkları, Asayiş ve Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlıkları koordinasyonunda yürütülen çalışmalar sonucunda yurt dışına kaçan ve haklarında arama kararı bulunan şahısların izleri titizlikle sürüldü.
Yakalanan Suçlular ve İşledikleri Suçlar
Kararlı Mücadele
İçişleri Bakanlığı, hangi bültenle aranırsa aransın ve nerede olursa olsun suç işleyenlerin yakalanıp ülkeye geri getirileceğini vurguladı. Vatandaşların huzuru ve güveni için kararlılıkla çalışmaya devam edileceği belirtildi.


Ankara,İç İşleri Bakanlığı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —