Tarih: 20.10.2025 15:17

Kütahya'da Muhtarlar Günü Çelenk Töreni Düzenlendi

Facebook Twitter Linked-in

Anma Töreni Saygıyla Başladı

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Zafer Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'nda düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Törenin İşleyişi

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, çelenk sunumu ve ardından günün anlam ve önemine dair konuşmaların yapılmasıyla sona erdi.

Muhtarlara Teşekkür

Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, muhtarlara özverili çalışmaları için teşekkür ederek, Muhtarlar Günü'nü içten dileklerle kutladı. Günün anısına toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Törene Katılanlar

Törene; Kütahya Vali Yardımcısı Süleyman Ovalı, Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Kütahya İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Vedat Kültür, Kütahya Merkez Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı İsmail Arı, Kütahya Merkez Köy Muhtarları Dernek Başkanı Ümit Dönmez, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda muhtar katıldı.

Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

Kütahya,Kütahya Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —