Tarih: 03.12.2025 03:17

Sakarya'da Dünya Engelliler Günü Etkinliği Düzenlenecek

Facebook Twitter Linked-in

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla özel bir etkinlik düzenleyecek. 2 Aralık Salı günü Sosyal Gelişim Merkezi'nde gerçekleştirilecek programda Murat Bolat ve Anadolu Retrosu konseri ile öğrencilerin hazırladığı eser ve performanslar sergilenecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında bir etkinlik organize ediyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen program, "Engelleri Birlikte Aşalım" sloganıyla 2 Aralık Salı günü saat 11.00'da Sosyal Gelişim Merkezi'nde (SGM) başlayacak.

El Sanatları Sergisi ve Sahne Gösterileri

Program kapsamında Engelsiz Hobi Kursu'nda eğitim alan özel gereksinimli bireylerin yıl boyunca hazırladığı el sanatları eserleri sergilenecek. Etkinlikte ayrıca engelsiz sahne gösterileri, müzik dinletileri ve çeşitli eğlenceli aktiviteler yer alacak.

Barış Manço Şarkılarıyla Konser

Etkinlikte Murat Bolat ve Anadolu Retrosu sahne alacak. Sanatçılar, Barış Manço şarkılarını seslendirerek katılımcılara keyifli anlar yaşatacak. Programda çeşitli ikramlar da sunulacak.

"Sosyal Hayata Dokunmayı Hedefliyoruz"

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, sosyal belediyecilik anlayışıyla düzenlenen programla hem farkındalık oluşturmayı hem de özel gereksinimli bireylerin sosyal hayatına dokunmayı hedefledikleri belirtildi. Açıklamada, "Sosyal Gelişim Merkezi'nde saat 11.00'da başlayacak programımıza, tüm özel gereksinimli bireyler ve ailelerini bekliyoruz" ifadelerine yer verildi.

 


Sakarya,Sakarya Belediyesi

Sakarya,Sakarya Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —