Tarih: 12.01.2024 13:58

45 İlde Düzenlenen ''NARKOGÜÇ-43'' Operasyonlarında 1 Ton 661 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi

Facebook Twitter Linked-in

İçişleri Bakanımız Sn. Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptıı paylaşımda; Uyuşturucu Madde İmalatçılarına ve Bunların Satışını Yapanlar ile Sokak Satıcılarına yönelik 45 İlde düzenlenen “NARKOGÜÇ-43”Operasyonlarında; 1 Ton 661 Kg uyuşturucu madde ve  417.000 adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini ve 305 Zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandığını bildirdi.
 
Aziz Milletimizin Bilmesini isterim ki; Gençlerimizi ve geleceğimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız. Her an enselerindeyiz. Bizden kaçamayacaklar!
423 ekip, 1435 personel, 1 hava aracı ve 23 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla İzmir, Ankara, Adana, Hatay, Sakarya, Gaziantep, Osmaniye, Tokat, Konya, Antalya, Bitlis, Bursa, Malatya, Muğla, Balıkesir, Van, Kocaeli, Ordu, Denizli, Şanlıurfa, Tekirdağ, Kırklareli, Samsun, Kars, Elazığ, Aydın, Kayseri, Trabzon, Kırıkkale, Diyarbakır, Mersin, Düzce, Mardin, Kahramanmaraş, İstanbul, Çorum, Karaman, Bilecik, Kırşehir, Erzurum, Isparta, Kilis, Bolu, Sivas ve Yozgat olmak üzere 45 ilde gerçekleştirilen "NARKOGÜÇ-43” Operasyonları düzenlendi.
 
Bazı İllerde ele geçirilen uyuşturucu miktarları ve yakalanan zehir tacirleri ve sokak satıcıları şöyle;
 
 Diyarbakır Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan operasyonda;
 Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan operasyonda;