Tarih: 03.08.2018 14:58

ALTIN PORTAKAL BAŞVURULARI BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl 55´incisi düzenlenecek Türkiye´nin ilk ve en köklü film festivali ?Uluslararası Antalya Film Festivali´nin yarışma başvuruları başladı.

29 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek festivalde yarışmak isteyen uzun metraj filmler için yönetmelik ve başvuru formları, festivalin resmi internet sitesi www.antalyaff.com adresinde yayımlandı.

BAŞVURU İÇİN SON TARİH 24 AĞUSTOS

Antalya´yı küresel sinema endüstrisinin merkezlerinden biri haline getirmek, Türk sinemasının dünyaya açılımını desteklemek, sanat değeri yüksek ve nitelikli filmleri sinemaseverlerle buluşturmak için geçen yıl ?Ulusal´ ve ?Uluslararası´ kategoriler birleştirilmişti. Bütün filmlerin tek bir kategoride yer alacağı yarışmaya son başvuru tarihi ise 24 Ağustos olarak açıklandı.

EN İYİ FİLME 50 BİN AVRO ÖDÜL

Yarışma sonucunda; ´En İyi Film´, ´En İyi Yönetmen,´ En İyi Kadın Oyuncu´, ´En İyi Erkek Oyuncu´, ?Jüri Özel Ödülü´, ´Dr. Avni Tolunay İzleyici Ödülü´, ´Behlül Dal Ödülü´ ile ?Onur Ödülleri´ olmak üzere toplam 8 kategoride ödül dağıtılacak. ?En İyi Film´ ise Altın Portakal Heykelciği ve 50 bin Avro para ödülünün de sahibi olacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —