324379001

ANTALYA OSB’DE ŞAMPİYON BELLİ OLDU

ANTALYA OSB’DE ŞAMPİYON BELLİ OLDU

Bu yıl sekizincisi düzenlenen Antalya OSB Cup futbol Turnuvası’nın şampiyonu belli oldu

Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Firmalar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası, Yörükoğlu Süt ve Ürünleri San. Tic. A.Ş. ile Antalya Bilim Üniversitesi arasında oynanan final müsabakası ile sona erdi. Normal süresi 2-2 biten karşılaşmada şampiyonu penaltı atışları belirledi. Geçen yıl gerçekleşen turnuvanın ikincisi olan Yörükoğlu takımı, penaltı atışları sonunda bir farklı üstünlüğü sağlayıp 8’nci Antalya OSB Cup Firmalar Arası Futbol Turnuvasının şampiyonu oldu. Takıma kupa ve madalyalarını Antalya OSB Bölge Müdürü İlhan Metin ve Antalya Organize Sanayi İş İnsanları Derneği (OSİAD) Başkanı Mehmet Atılgan verdi.

İKİNCİ BİLİM ÜNİVERSİTESİ

Antalya OSB Teknik Koleji Spor Tesislerinde 19 takımın katılımıyla gerçekleşen ve yaklaşık 2 ay süren turnuvanın ikincisi olan Antalya Bilim Üniversitesi takımı da kupa ve madalyalarını Bölge Müdürü Metin ve OSİAD Başkanı Atılgan’dan aldı. Aynı gün oynanan üçüncülük maçında ise Antalya OSB Bölge Müdürlüğü ile Ekici Peynir takımlarıkarşı karşıya geldi. Karşılaşmadan 2-0’lık üstünlük ile ayrılan Ekici takımı turnuva üçüncüsü oldu. Seçil Bayrak takımı turnuvanın en centilmen takımı seçilirken, turnuvanın gol kralı ise Türk Ytong takımı oyuncusu Recep Yılmaz oldu. Yedinci kez gol kralı olan Yılmaz, turnuva boyunca 22 gol attı.

ANTALYA OSB’YE TENİS KORTU

Turnuvaya katılan takımlara teşekkür edip şampiyonu kutlayan Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, “Geleneksel olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz futbol ve voleybol turnuvaları Bölgemize ayrı bir renk, yeni bir heyecan kattı. Bu yıl ilk kez düzenlediğimiz streetball turnuvası ile heyecanımız ve branşsayımız bir kat daha arttı.

Antalya OSB Teknik Koleji’ne yaptığımız spor tesisinin, Antalya OSB CUP turnuvalarının gelişip çeşitlenmesindeki katkısı büyüktür. Yapımı devam eden tenis kortumuz tamamlanınca Antalya OSB’ye yeni bir branş daha kazandırmış olacağız. Sporun birleştirici gücüçalışanlar arasındaki ekip bilincinin artmasında çok önemli bir rol oynuyor. 

Ve ayrıca tüm çalışanlarımızı spor yapmaya da teşvik etmiş oluyoruz. Çok güzel, oldukça renkli ve çekişmeli bir turnuvayı daha geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başta şampiyonumuz Yörükoğlu olmak üzere tüm takımlarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum”dedi.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu