324379001

BAŞKAN BAHAR´DAN KADINLARA KARANFİL

BAŞKAN BAHAR´DAN KADINLARA KARANFİL

Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nde Bölgede çalışan kadınlara çiçek gönderdi.

Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Bölgede çalışan yaklaşık 5 bin kadının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nü, kırmızı karanfil göndererek kutladı.

CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti ile Bölge Müdürlüğünde çalışan kadınlara karanfillerini kendi elleriyle takdim eden Bahar´a, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yayla, Bölge Müdürü İlhan Metin, CW Enerji firmasının CEO´su Tarık Sarvan ve Genel Müdür Volkan Yılmaz eşlik etti. 

GELECEĞİ KADINLAR ŞEKİLLENDİRECEK

Kadın istihdamının artmasının ekonomik kalkınma ve gelişmede büyük bir öneme sahip olduğuna vurgu yapan Başkan Bahar, ?Bölgemizdeki kadın istihdamının artmasını ve daha iyi şartlarda çalışmalarını her şeyden fazla önemsiyoruz. Firmalarımızın bu konuda üzerlerine düşeni layığıyla yerine getirdiğine inanıyorum.

Göreve gelir gelmez en fazla kadın istihdamı sağlayan firmalarımızı ödüllendirerek bu farkındalığı artırmayı amaçladık. Kadınlarımıza sadece 8 Mart´ı değil, her günü en az 8 Mart kadar özel kılmak en büyük amacımız ve temennimizdir.

Çünkü geleceği onlar şekillendirecektir. Bizler bu görevleri ve makamları onların yetiştirecekleri çocuklara devir edeceğiz. Kadınlarımız ne kadar güçlenir ise o kadar güçlü bir Türkiye´ye ve geleceğe sahip oluruz? dedi.