Tarih: 23.09.2024 13:43

Başkan Görgel’den Gaziler Günü’nde Anlamlı Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla kahraman gaziler ve aileleriyle bir araya gelen Başkan Görgel, “19 Eylül Gaziler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, gazilerimize sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir ömür diliyorum” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Türkiye Muharip Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş şubelerini ziyaret ederek dernek yöneticileri, gaziler ve aileleriyle bir araya geldi. Vali Mükerrem Ünlüer, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, 2’nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Tolga Genç, Onikişubat Kaymakamı Salih Çiğdem, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Müftüsü Abdurrahman Kotan ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Müslüm Ferdi Bozkurt’un da yer aldığı ziyaretlerde Başkan Fırat Görgel, kahraman gazilerle sohbet ederek 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutladı.

“Gazilerimize Şükranlarımızı Sunuyoruz”

19 Eylül Gaziler Günü’nü tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “19 Eylül Gaziler Günü, her birimiz için çok özel bir anlam taşıyor. Gazilik, milletimiz için onurlu bir unvandır. Tarihimiz boyunca, her türlü zorluğa göğüs geren, cesaretiyle ve inancıyla vatan savunmasında en ön safta yer alan gazilerimiz, milletimizin sarsılmaz iradesinin temsilcileri olmuştur. Bugün huzur ve güven içinde yaşayabiliyorsak, bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Onların fedakârlıkları, her daim yüreğimizde ve bilincimizde canlı kalacaktır. Kahraman gazilerimize ve onların değerli ailelerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. 19 Eylül Gaziler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, gazilerimize sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir ömür diliyorum. Bu anlamlı gün vesilesiyle, milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde nice güzel yarınlara ulaşmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.


Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —