Tarih: 28.06.2024 13:44

"Bozdoğan 47" Operasyonlarında 28 Şüpheli Yakalandı

Facebook Twitter Linked-in

İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, 4 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik "Bozdoğan 47" operasyonlarında 28 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
 
Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, Adana, Bursa, İstanbul ve Manisa'da düzenlenen bu kapsamlı operasyonlarda toplam 28 şüphelinin yakalandığını belirtti. Operasyonlar, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, ilgili İl Emniyet Müdürlüklerince gerçekleştirildi.
 
Operasyonlar sonucunda:
Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadeleye kararlılıkla devam edileceğini vurguladı. Açıklamasında, "Sizlerin duası ve desteği ile durmadan, duraksamadan mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi. Ayrıca operasyonları başarıyla gerçekleştiren kahraman polisleri tebrik ederek, "Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle" ifadesini kullandı.

 

4️⃣ ilde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik gerçekleştirilen “BOZDOĞAN-47” operasyonlarında 2️⃣8️⃣ şüpheli yakalandı❗

❌Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerince Adana, Bursa, İstanbul ve Manisa olmak… pic.twitter.com/kubHExO9dn

— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) June 28, 2024

Ankara,İç İşleri Bakanlığı
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —