Tarih: 19.09.2023 14:07

Büyükşehir’den İhaleler

Facebook Twitter Linked-in

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan şehrin muhtelif yerlerinde bulunan 3 adet ticaret arsası, 6 adet konut arsası ve 11 adet daire ile Şeker Mahallesi’nde 1 adet dükkân ve Altınoluk Mahallesi’nde ise 1 adet villa “Açık Teklif Usulü” ihale ile satışa çıkarılacak. Öte yandan mülkiyeti yine Büyükşehir Belediyesi’ne ait Oruçreis Mahallesi’nde bulunan 1 adet ticaret arsası ise “Kapalı Teklif Usulü” ihale ile satılacak.

Söz konusu şehrin muhtelif yerlerinde bulunan 3 adet ticaret arsası, 6 adet konut arsası ve 11 adet daire ile Şeker Mahallesi’nde 1 adet dükkân ve Altınoluk Mahallesi’nde ise 1 adet villa ihalesi 19 Eylül 2023 Salı günü saat 14.15’te gerçekleştirilecek.

Oruçreis Mahallesi’nde bulunan 1 adet ticaret arsası ise yine 19 Eylül 2023 Salı günü saat 14.00’te yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda yapılacak olan Oruçreis Mahallesi’nde bulunan 1 adet ticaret arsası ihalesi için son başvuru, ‘ihale saatinden evvel’ olarak belirlenirken, müracaatlar Kararlar Şube Müdürlüğü Kalemi’ne yapılacak.

Şehrin muhtelif yerlerinde bulunan 3 adet ticaret arsası, 6 adet konut arsası ve 11 adet daire ile Şeker Mahallesi’nde 1 adet dükkân ve Altınoluk Mahallesi’nde ise 1 adet villa ihalesi için son başvuru, yine ‘ihale saatinden evvel’ olarak belirlenirken, müracaatlar ise Büyükşehir Belediyesi Gelir Müdürlüğü'ne yapılacak.


KOCASİNAN İLÇESİ ORUÇREİS MAHALLESİNDE BULUNAN 1 ADET TİCARET ALANI ARSASI İHALE İLE SATILACAKTIR.
ŞEHRİN MUHTELİF YERLERİNDE BULUNAN 9 ADET ARSA-1 ADET DÜKKAN-11 ADET DAİRE-1 ADET VİLLA İHALE İLE SATILACAKTIR.

Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —