Büyükşehir’in 2’nci Gastronomi Günleri’ne Sayılı Günler Kaldı

Büyükşehir’in 2’nci Gastronomi Günleri’ne Sayılı Günler Kaldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin şehri tanıtmak ve anlatmak için fırsat olarak değerlendirdiği Kayseri Gastronomi Günleri’nin ikincisi 4-10 Ekim günleri arasında gerçekleşecek. 1 hafta boyunca gastronomi dünyasının birbirinden ünlü şefleri, etkinlikleri

Endüstri ve ticaret şehri Kayseri’yi kültür ve turizm, spor, sağlık, tarım, genç ve öğrenci dostu kütüphaneler ve müzeler şehri hedefi ile projeler ortaya koyan ve çalışmalar gerçekleştiren Başkan Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bu doğrultuda sevgin bir yemek kültürü bulunan Kayseri’yi gastronomi şehri yapmaya da gayret gösteriyor.

Yarışma Ödülleri Arasında Altın ve Mutfak Robotu Var

Bu kapsamda 4-10 Ekim 2024 tarihleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilecek Gastronomi Günleri’nde yapılacak Ev Hanımları Yöresel Yemek Yarışması’ndaki ödüller arasında, birinciye yarım altın, ikinciye çeyrek altın ve üçüncüye ise mutfak robotu yer alıyor.

Renkli Yarışma 3 Kategoride Düzenlenecek

Ev Hanımları Yöresel Yemek Yarışması 3 kategoride yapılacak. Kategoriler; ‘1. Başlangıç ve Hamur İşleri, 2. Ana Yemek ve 3. Tatlı’ şeklinde olacak.

4-10 Ekim 2024’te Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilecek olan Kayseri Gastronomi Günleri etkinliği kapsamında Ev Hanımları Ödüllü Yöresel Yemek Yarışması gerçekleştirilecek. Şartlar ve detaylar için 0352 207 16 27 nolu telefondan bilgi alınabilecek.

Ünlü Şefler, Paneller, Yarışmalar, Çocuk Etkinlikleri, Gastroşovlar ve Konserler, Daha Neler Neler…

4-10 Ekim 2024 tarihleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde ünlü şefler, paneller, yarışmalar, çocuk etkinlikleri, gastroşovlar ve konserler, daha nice çeşitli etkinlikler vatandaşları bekliyor.



Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu