Tarih: 22.10.2018 15:52

ÇALKAYA İMAR PLANI ASKIYA ÇIKTI

Facebook Twitter Linked-in

Aksu Çalkaya bölgesinin 30 yıllık gelen mülkiyet sorununu çözecek Çalkaya Bölgesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı imar planları Büyükşehir Belediyesi´nde askıya çıktı. Vatandaşlar için Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası´nda bilgilendirme masası kuruldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel´in büyük gayret sarf ettiği çalışmalar sonrası yaklaşık Aksu Çalkaya´nın kangren haline gelen mülkiyet sorunu tarihe karışıyor.

Bakanlar Kurulu kararıyla Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı ilan edilen Altıntaş ve Güzelyurt mahallelerinde yepyeni bir dönemin de kapıları açılıyor. Antalya´nın en değerli alanlarında biri olacak bölgenin imar planları askıya çıktı.

Planlar askıda

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi´nin Ekim ayı toplantısında, Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Çalkaya Bölgesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı 1/25 bin ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ile 1/5 bin ölçekli İlave-Revizyon Nazım İmar Planı 1/bin ölçekli İlave-Revizyon Uygulama İmar Planı ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu onaylanmıştı.

Bilgilendirme masası

Antalya Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası´nda Çalkaya Bölgesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanıyla ilgili imar planları bilgilendirme ve masası kuruldu. Bilgilendirme masası 7 Kasım´a kadar vatandaşlara hizmet verecek. Aksulu vatandaşlar ilk günlerden imar planlarına yoğun ilgi gösterdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —