Denizli'de 25 Branşta Spor Kursu Kayıtları Başlıyor

Denizli

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin yeni dönem spor kursları için online kayıtlar 8 Aralık'ta başlayacak. Yüzme, futbol, basketbol ve tenis gibi 25 farklı branşta düzenlenecek kurslar, 16 Aralık'tan itibaren eğitime başlayacak.

Denizli'de 25 Branşta Spor Kursu Kayıtları Başlıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi, sporu toplumun her kesimine yaymak için düzenlediği kurslara yeni dönemde de devam edecek. 25 farklı branşta açılacak kursların online kayıtları, 8 Aralık 2025 Pazartesi günü saat 08.30'da başlayacak.
07.12.2025
Çok Yönlü Bir Spor Seçeneği

Kurs programında yüzme, futbol, basketbol, tenis, tekvando ve badminton gibi birçok branş yer alıyor. Kayıtlar 8 Aralık 2025 Pazartesi günü saat 08.30'da başlayacak. Kurs faaliyetleri ise 16 Aralık'tan itibaren başlayacak.

Yüzme Kursları İçin Farklı Tarihler

Yüzme kursu kayıtları, merkezdeki havuzlar için 10 Aralık'ta, ilçelerdeki havuzlar için ise 9 Aralık'ta başlayacak.

İletişim ve Kayıt Bilgileri

Detaylı bilgi almak isteyenler 211 00 70 ve 373 03 67 numaralı telefonları arayabilir. Online kayıt işlemleri http://www.denizli.bel.tr/basvurular adresi üzerinden gerçekleştirilebilecek.
.

Denizli,Denizli Belediyesi

Denizli,Denizli Belediyesi

Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

“Ford’lar İyilik İçin Doluyor” Projesi Başladı

350 bin TL’ye herkes Antalya’da tapu sahibi oluyor

Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!