Tarih: 25.05.2024 14:46

EMO ANTALYA ŞUBESİ’NDEN ÖNEMLİ İSİMLER GÖREVE SEÇİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Elektrik Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Şaban Tat açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “26-28 Nisan 2024 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilen TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) 49. Dönem Olağan Genel Kurulu ve Yönetim Kurulu seçimleri sonuçlanmıştır. Şubemizde geçmiş dönemlerde başkanlık yapan üyelerimiz İlhan METİN ve İbrahim KORU, yeni yönetim organlarına seçilerek bizleri gururlandırmışlardır.

Mazbatalarını alan EMO yeni Yönetim Kurulu ve organları, ilk toplantılarını gerçekleştirerek görev dağılımını yapmışlardır. Beş dönem boyunca EMO Antalya Şubesi’nde başkanlık yapmış olan İlhan METİN, oy birliği ile Elektrik Mühendisleri Odası Onur Kurulu Başkanlığına seçilmiştir. Aynı zamanda, Antalya Şubesi’nde bir dönem başkanlık yapan İbrahim KORU da Elektrik Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmiştir.

Ayrıca, Şaban TAT, İlhan METİN, İbrahim KORU, Ahmet AYDIN, Mesut YAMAN, İbrahim SEYDAN ve Niyazi İL TMMOB delegeliğine seçilmişlerdir.

Elektrik Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu ve diğer oda organlarına seçilen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —