324379001

ETKE GÖZYAŞLARI VE DUALARLA UĞURLANDI

ETKE GÖZYAŞLARI VE DUALARLA UĞURLANDI

Önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Aktur Lunapark Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Macit Etke sevenlerinin duaları ve gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonrası vefat edip ailesi ve sevenlerini yasa boğan Aktur Lunapark Kurucusu Macit Etke düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. 

İkindi namazı öncesi Aktur Lunapark içerisinde düzenlenen törene ailesi,yakınları ve sevenleri katıldı. Alınan helalliğin ardından Arapsuyu mahallesindeki Kuba camisinde getirilen Macit Etke burada kılınan cenaze namazının ardından Arapsuyu mezarlığına defnedildi. 

Cenaze töreninde Etke ailesinin güçlükle ayakta durduğu cenaze töreninde sevenleri de Etke için dua etti. Etke ailesi kurucu yönetim kurulu başkanı Macit Etke için Aktur Lunapark içerisinde taziye çadırı kurulduğunu belirtirken cenaze dolayısı ile Lunapark'ın 7 Haziran Cuma gününe kadar kapalı olacağını ifade ettiler. 

Cenazeye katılan yakınları da " Antalya iş dünyası çok önemli bir değerini kaybetti. İyilik timsali bir insandı. Yaptığı hayırlar ve iyilikler hep hatırlanacak. Hepimiz için büyük bir kayıp. Mekanı cennet olsun " temennisinde bulundular.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu