324379001

KALEİÇİ, BERLİN´E TAŞINDI

KALEİÇİ, BERLİN´E TAŞINDI

ITB Berlin´e Kaleiçi ve Üçkapılar konseptiyle damga vurdu

Uluslararası turizm fuarlarına katılarak, kentin tanıtımına katkı sağlayan Muratpaşa Belediyesi, 180 ülkeden katılımcının yer aldığı, dünyanın en büyük turizm fuarı ITB Berlin 2016´ya da Kaleiçi ve Üçkapılar konseptiyle damga vurdu. Hadrian Kapısı (Üçkapılar) modelinin yeraldığı Muratpaşa Belediyesi standı, fuarın ziyarete açıldığı andan itibaren ilgi odağı oldu.

 

Antalya´ya davet

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP´li Meclis Üyeleri Mustafa Durna ve Hasan Kilit ile AKP Meclis Grup Sözcüsü Cemal Öner ve MHP´li Meclis Üyesi Mustafa Taşbaş´dan oluşan Muratpaşa Belediyesi heyeti; standı ziyaret eden konuklara bilgiler aktarıp Antalya´ya davet etti. Muratpaşa Belediyesi standında, Kaleiçi´ndeki turizm işletmeleri ve İbradı Belediyesi´ne de yer verildi.

 

Kaleiçi mutlaka görülmeli

Her konukla tek tek ilgilenerek Kaleiçi Rehberi ve Kaleiçi Kültür Haritası armağan eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; ?Kaleiçi bir marka. Kentimize gelen turistlerin Kaleiçi´ni mutlaka görmeleri gerektiğini anlatıyoruz. Kaleiçi özelinde kentimizin tanıtımına da katkı sağlıyoruz. Bu çalışmalarımızı, olanaklarımız ölçüsünde sürdüreceğiz? diye konuştu.