Tarih: 04.09.2018 16:45

KEPEZ´DE ANTİKA NOSTALJİ FUARI

Facebook Twitter Linked-in

Kepez Belediyesi, halkın kullanımına kazandırdığı DokumaPark´ta, ?Antika ve Nostalji Festivali´ düzenliyor. Festival, her ayın 2. ve 4. pazar günleri geçmişe dair izler arayanları DokumaPark´ta ağırlayacak.

Bugüne kadar çok sayıda sanatçıya ve eşsiz eserlerine ev sahipliği yapan DokumaPark, ?Antika ve Nostalji Festivali´ne hazırlanıyor.

Kepez Belediyesi´nin halkın kullanımına açtığı yaşam merkezi DokumaPark, şimdide Antika ve Nostalji Festivali´ne ev sahipliği yapacak. Antika severleri ve nostaljik otomobil ve motosiklet tutkunlarını bir araya getirecek olan festivalin açılışı 9 Eylül pazar günü saat 09.30´da yapılacak.

Zaman tüneline yolculuk

Kepez Belediyesi´nin DokumaPark´ta oluşturduğu ?Sanat Sokağı´nda antika eserler görücüye çıkacak. Nostaljik otomobil, klasik otomobil ve motosiklet kulüplerinin de katılacağı festivalde, gün boyu sürpriz etkinlikler düzenlenecek.

300´e yakın otomobil ve motosiklet tutkununu bir araya getirecek olan festival, geçmişe dair antika eşyalar ile de ziyaretçileri zaman tünelinde yolculuğa davet edecek. 

Gün boyu sürecek etkinliklerde ?açık arttırma´ ve ?müzayede´lerde yapılacak. Festival, her ayın 2. ve 4. pazar günleri geçmişe dair izler arayanları DokumaPark´ta ağırlayacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —