Tarih: 22.09.2024 20:18

Kepezspor’dan 6-0’lık gol şov

Facebook Twitter Linked-in

TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 4’ncü hafta mücadelesinde Kepezspor, kendi evinde ağırladığı Afyonspor’u 6-0 yenerek, ligdeki ilk galibiyetini aldı. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, 6-0’lık gol şovu taraftarlarla beraber tribünden büyük bir heyecanlı izledi. 

Kepezspor, bu hafta Afyonspor’la karşı karşıya geldi. TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 4’ncü hafta mücadelesi Kepez Hasan Doğan Stadı’nda yapıldı. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, taraftarlarla beraber karşılaşmayı tribünden büyük bir heyecanla izledi. Afyonspor’u evinde ağırlayan Kepezspor, ilk yarıdan itibaren sahada büyük bir hakimiyet sağladı. Maçın 40’ıncı dakikasında Cerem Talha Dinçer’in attığı golle 1-0 öne geçerek, ilk yarıyı galibiyetle kapattı. İkinci yarıya rüzgar gibi başlayan takım, 49 dakika da Ahmet Demirli, hemen ardından Murat Yılmaz, 87. Dakika Safa Kınalı, 90+1 ve 90+3’ncü dakikalarda Üstün Bilgin’in golleriyle 6-0’lık galibiyet elde edildi. Kepezspor, sezon boyunca beklediği ilk galibiyeti kendi sahasında elde etti.

Kepezspor, ligin 5’nci haftasında deplasmanda 29 Eylül Pazar günü Bursa temsilcisi İnegölspor ile karşı karşıya gelecek.

Antalya,Kepez Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —