Tarih: 23.05.2024 13:17

Kırmızı Bültenle Aranan Dedeic ve Ruimwijk İstanbul'da Yakalandı

Facebook Twitter Linked-in

İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, Fransa ve Hollanda tarafından aranan uluslararası suçluların İstanbul’da düzenlenen operasyonlarla yakalandığını açıkladı.
 
Bakanımız Sayın Yerlikaya, ulusal ve uluslararası organize suç örgütlerine, zehir tacirlerine ve çetelere nefes aldırmayacaklarını vurguladı. Açıklamasında, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; hangi büyüklükte olursa olsun, hangi bülten ile aranırsa aransın, halkımızın huzurunu kaçıranlara karşı mücadelemiz kararlılıkla sürecektir" dedi.
 
Sead Dedeic:
Marciano Eugene Ruimwijk:
Operasyonun Detayları:
 
İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüklerince yapılan müşterek çalışmalar sonucunda bu şahıslar yakalandı. Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren kahraman polisleri tebrik ederek, "Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle" ifadelerini kullandı.
 
Bu operasyon, Türkiye'nin ulusal ve uluslararası güvenlik tehditlerine karşı ne denli kararlı ve etkili bir şekilde mücadele ettiğini bir kez daha göstermiş oldu.
 


Ankara,İç İşleri Bakanlığı
belediye365.com


Orjinal Habere Git

— HABER SONU —