MURATPAŞA BARİSTA KURSUNA YOĞUN İLGİ

MURATPAŞA BARİSTA KURSUNA YOĞUN İLGİ

Antalya’da, Muratpaşa Belediyesi’nin ücretsiz barista kursu için başvuralar internet üzerinden başladı. Sadece bir gün içinde 88 kişi başvuruda bulunurken ilk grup eğitimleri 24 Ocak’ta başlayacak

Baristalık, son yıllarda hızla gelişen kahve sektörüyle birlikte başta gençler ya da kendi kafesini açmak isteyen girişimci, girişimci adayları arasında popüler olmaya başladı. Sadece kahvenin hazırlanması değil aynı zamanda sunumunu da içeren bu yeni mesleği öğrenmek isteyenler için Antalya’da Muratpaşa Belediyesi ücretsiz barista kursu açtı.

Dünyaca ünlü kahve markası Schiller’le birlikte gerçekleştirilecek kurs için başvurular, muratpasa-bld.gov.tr alan adlı belediyenin resmi intermet sitesi üzerinden başladı. Sadece bir gün içinde 88 kişi kurs için başvuru yaptı.

Muratpaşa Belediyesi’nin ücretsiz olarak vereceği kurs 1 hata boyunca 40 saatlik teorik ve uygulamalı derslerden oluşacak. Hafta içi her gün saat 09.00’dan 16.00’ya eğitimler devam edecek. 20’şer kişilik gruplar halinde verilecek eğitimlerde ilk grup dersleri 24 Ocak Pazartesi başlayacak. Dersler, Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri (ASSİM) ve Schiller’in kahve akademisinde verilecek.



Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR