324379001

PAŞA´DA HEDEF FUAR KUPASI

PAŞA´DA HEDEF FUAR KUPASI

Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımı, 2-4 Eylül tarihlerinde İzmir´de düzenlenecek Fuar Kupası´nda sahaya çıkacak.

Hentbolda bu sezon üç kulvarda birden mücadele edecek olan Muratpaşa Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Süleyman Evcilmen Spor Salonu´nda çalışmalarına devam eden takım, 13-15 Eylül tarihlerinde Yunanistan takımı A.C. PAOK´la oynayacağı EHF Kupası maçı öncesi İzmir´de özel bir turnuvaya katılacak.

Paşanın Melekleri, 2-4 Eylül tarihlerinde İzmir´de düzenlenecek Fuar Hentbol Turnuvası´nda mücadele edecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi´nin ev sahipliğinde gerçekleşecek 4´lü turnuvada Muratpaşa´yla birlikte İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Yalıkavak ve Üsküdar Belediyesi yer alacak.

Diğer yandan, Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımı, sezonun ilk kupası, Süper Kupa için 2 Ekim Çarşamba günün Ankara´da Kastamonu Belediyesi´yle karşı karşıya gelecek.

Geçen yılın lig şampiyonu ve Türkiye Kupası şampiyonunu karşı karşıya geleceği maç, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu´nda oynanacak. Türkiye Hentbol Federasyonu´nun açıkladığı takvim uyarınca Kadınlar Hentbol Süper Ligi ise 5 Ekim´de başlayacak. Bu sezon ligde 9 takım yer alacak.