Tarih: 10.06.2020 20:07

SPORSEVERLER BUNLARA DİKKAT

Facebook Twitter Linked-in

Spor ve fitness salonları 1 Haziran’dan itibaren hizmet vermeye başladı. Fakat yeni normal düzende salonlarda eskiden olduğu gibi egzersiz yapılamayacak. Sağlık Bakanlığı, spor salonlarının uyacağı kuralları açıkladı ancak sporseverlere de büyük sorumluluklar düşüyor.

Üye olunan salonun kurallara uyup uymadığını gözlemlemek bunların başında geliyor. Türkiye’nin en büyük spor ve yaşam salonu Let’s Club Genel Müdürü ve Spor Fütüristi Hakan Demiray salonlarda alınması gereken kişisel önlemleri açıkladı. İşte daha güvenli egzersiz yapmak için dikkat edilmesi gerekenler…

Covid-19 sonrası yeni normal düzende; hem spor salonları, hem antrenörler hem de sporseverler, sağlığını korumak ve daha güvenli egzersiz yapmak için bir takım kurallara uymak zorunda. Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı zorunlu kuralların yanı sıra bilinçli ve sorumluluk sahibi bir sporsever olarak alınacak ekstra kişisel önlemlerle hayatı daha da kolaylaştırmak mümkün. Hakan Demiray’a göre salonlar için de en önemli üç konu, sosyal mesafe, dezenfektan ve maske kullanımı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —