Tarih: 08.01.2018 18:06

TÜREL TALİMAT VERDİ O AİLE EVİNE KAVUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike´de 70 yaşındaki annesi ile birlikte derme çatma bir evde yaşamını sürdüren sağlık sorunları nedeniyle çalışamayan Şükrü Erol´a konteyner ev yardımında bulundu. Erol ailesi artık sıcak bir yuvada yaşamını sürdürecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ilçelerde yardıma muhtaç vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Finike´nin Karşıyaka mahallesinde sağlık sorunları nedeniyle çalışamayan 70 yaşındaki annesi Hörü Erol ile birlikte derme çatma bir evde yaşam mücadelesi veren 49 yaşındaki Şükrü Erol´un yardım çağrısına Büyükşehir Belediyesi kayıtsız kalmadı.

BÜYÜKŞEHİR´E TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel´in talimatı ile Erol ailesine konteyner ev yardımı yapıldı. FinikeBelediyesi´nin desteği ile yerleştirilen konteyner ev Erol ailesine sıcak bir yuva oldu.

Anne Hörü Erol oğlu Şükrü Erol´un sağlık sorunları nedeniyle çalışamadığını mahalle halkının desteği ile güçlükle yaşamlarını sürdürdüklerini belirterek, Büyükşehir Belediyesine yardımlarından dolayı teşekkür etti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —