UYSAL; "KISIR ÇEKİŞMELERİ HEP BİRLİKTE AŞARIZ"

UYSAL;

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Türkiye Muhtarlar Derneği Antalya Şubesi’nin genel kurulunda Türkiye’nin her alanda dünyanın saygın bir ülkesi haline gelebilecek niteliklere sahip olduğunu belirtti

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, hafta sonu Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezlerinde gerçekleştirilen Türkiye Muhtarlar Derneği Antalya Şubesinin genel kuruluna katıldı. Muratpaşa Kızıltoprak Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz’ın yeniden başkanlığı seçildiği genel kurulda konuşan Başkan Uysal, muhtarlık kurumunun önemine vurgu yaptı.

“Muhtarlık bizim kültürümüzün dünyaya armağanıdır” diyen Başkan Uysal, muhtarlık seçimlerinin büyük bir demokrasi kültürü ve deneyimi kazandırdığını dile getirdi. Başkan Uysal, “Birbirimize saygı duyarak yarışmayı öğreniyoruz. Kamu yararı iddiasıyla yarışmayı sonra da barışmayı öğreniyoruz” dedi. Başkan Uysal, konuşmasına şöyle devam etti:

“Sorunları yerinde keşfetme konusunda muhtarlıklara çok ihtiyacımız var. Bu müessesenin sonuna kadar sürdürülmesi lazım. Kamu yönetimi bir bütün. Hepimiz vatan için çalışıyoruz, hepimiz millet için çalışıyoruz. İnsanlarımızın derdiyle dertleniyoruz. Hepsi, eninde sonunda muasır uygarlık düzeyini yakalayıp geçebilmek için. Hepsi, Türkiye’mizi kişi başına milli gelirde ilk 20 ülke arasında sayılır hale getirmek için. Hepsi, Cumhuriyet’imizi dünyamızın söz söyleyen, saygın bir ülkesi haline getirebilmek için. Hepsi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize gösterdiği muasır uygarlık düzeyini aşma idealine varabilmek için.”

Bunun için organize bir çalışma içinde olunması gerektiğinin altını çizen Başkan Uysal, inovasyon, dijitalleşme ve robotik-kodlamayla Türkiye’nin bunu başaracak güce sahip olduğunu söyledi. Türk milletinin bunu başaracak zekada, yaratıcılıkta, yenilikçilikte ve dünyayla rekabet edecek güçte olduğunu dile getiren Başkan Uysal, “Yeter ki biz gerekli habitatı, gerekli ekosistemi, duyarlılığı bir seferberlik haline getirebilelim. Yeter ki biz kısır çekişmeleri aşabilelim. Yeter ki biz kamu yararını siyasetin önüne koyabilelim” dedi.



Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR