324379001

YOL 6 DAKİKAYA İNDİ

YOL 6 DAKİKAYA İNDİ

EXPO Bulvarı ile eskiden yarım saati bulan Kundu turizm bölgesinden Aksu´ya ulaşım 6 dakikaya düştü.

Büyükşehir Belediyesi, Antalya turizmine katkı sağlayacak alternatif yollar ve yeni güzergahlar kazandırmaya devam ediyor. Kundu- Belek yolunun ardından, EXPO-Kundu bağlantısını sağlayan EXPO Bulvarı Antalyalılara hizmet veriyor. 23 milyon 310 liraya mal olan, 10 kilometre uzunluğunda ve 15 metre genişliğindeki çift şeritli yol, turizm cennetleri Kundu ve Belek´e ulaşımda büyük kolaylık sağlıyor.

KUNDU-AKSU 6 DAKİKA

EXPO 2016 alanından Kundu ve Belek´teki otellere ulaşım kısa yoldan sağlanıyor. Daha önce Kundu´dan EXPO alanına gitmek için isteyen bir kişi Havaalanı-Kardeş Kentler Caddesi´ni kullanarak 27 kilometre kat ederken, yeni açılan yolla bu mesafe 11 kilometreye düştü. Daha önce yarım saati bulan ulaşım mesafesi, 6 dakikaya indi. İki gidiş ve iki geliş olmak üzere toplam 4 şeritli olan EXPO Bulvarı, sürücülere kesintisiz ulaşım imkanı sağlıyor.

TURİZME YENİ YOL AĞLARI

G20 Zirvesi öncesi Antalya´nın iki turizm cenneti Kundu ve Belek´i 6.5 kilometrelik yeni bir yolla birbirine bağlayan Büyükşehir Belediyesi, iki turizm cenneti arasındaki mesafeyi 45 dakikadan 4 dakikaya indirmişti. Yeni açılan EXPO-Kundu bağlantı yolu ile EXPO alanından Belek´e ulaşmak da artık 10 dakika.