324379001

2023 YILINDA BEYAZ MASAYA 13 BİN BAŞVURU YAPILDI

2023 YILINDA BEYAZ MASAYA 13 BİN BAŞVURU YAPILDI

2023 YILINDA BEYAZ MASAYA 13 BİN BAŞVURU YAPILDI

Giresun Belediyesi’ne bağlı Beyaz Masa Birimi vatandaşların sorun, görüş ve taleplerini alarak çözüm odaklı hizmet vermeye devam ediyor.

Başkan Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatıyla 4 yıl önce kurulan ve belediye ile vatandaşlar arasındaki iletişim sürecinin çok daha kaliteli ve etkin bir şekilde yürütülmesine olanak sağlayan Beyaz Masa birimi yoğun bir yılı geride bıraktı.

5 personel ile hizmet veren Beyaz Masa, vatandaşlarla birebir iletişim kurarak yapacakları işlemlerde ve sorunlarının çözümünde yardımcı olurken, aynı zamanda yol göstericilikte yapıyor.

Görevli personel, vatandaşları güler yüzle, sıcak ve samimi ortamda karşılayarak, vatandaşların öneri ve şikâyetlerini anında ilgili birimlere ulaştırıyor.

Vatandaşlarla belediye arasında köprü vazifesi görerek, şikâyet ve taleplerini dinleyen Beyaz Masa Biriminde 2023 yılı içerisinde toplam 13 bin başvuru kayıt altına alındı. Vatandaşlardan gelen talep, öneri ve şikâyetler titizlikle incelenerek büyük oranda sonuçlandırıldı.

Beyaz Masa Birimi Yetkilileri, vatandaşlarla ilk karşılaşan birim olduklarını belirterek: “Vatandaşlar ilk geldiğinde onları güler yüzle karşılayıp doğru anlayıp, doğru yönlendiriyoruz. Özellikle yüz yüze iletişimde çok rahatlıkla bizlere ulaşıp, istek ve taleplerini ulaştırabiliyorlar. Bizler de belediye ile vatandaş arasında köprü vazifesi kurarak, onların taleplerini ilgili birimlerle paylaşıyoruz. Yine ilgili birimlerden gelen cevapları da tekrar vatandaşlarımıza paylaşıyoruz.” açıklamasını yaptı.


Giresun,Giresun Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu