324379001

81 İL AR-GE BİRİMLERİNİN FAALİYETLERİ BÜLTEN OLARAK YAYIMLANDI

81 İL AR-GE BİRİMLERİNİN FAALİYETLERİ BÜLTEN OLARAK YAYIMLANDI

MEB Strateji Geliştirme Başkanlığınca,  il millî eğitim müdürlüklerine bağlı Ar-Ge birimlerinin gerçekleştirdiği faaliyetler; yapılan çalışmaların görünürlüğünü artırmak, bilgi, birikim ve deneyim paylaşımına imkân tanımak amacıyla bülten olarak yayımlan

İl millî eğitim müdürlüklerine bağlı Ar-Ge birimleri, Millî Eğitim Bakanlığının eğitim politikaları doğrultusunda erken çocukluk eğitiminden başlayarak eğitim öğretimin her kademesinde tüm bireylerin nitelikli eğitime eriştiği bir eğitim sistemine ulaşması amacıyla faaliyetlerini sürdürüyor.
 
Ar-Ge birimleri bu kapsamda eğitim, bilim, kültür, sanat ve araştırma geliştirme alanlarında ulusal ve uluslararası gelişmeleri dikkate alarak illerdeki eğitim öğretim faaliyetlerinin daha nitelikli ve verimli hale getirilmesi amacıyla çalışmalar yapıyor. Ayrıca taşra teşkilatındaki stratejik planlama ve yönetim, izleme ve değerlendirme, iç kontrol sistemi ve proje faaliyetleri yine Ar-Ge birimleri tarafından yürütülüyor. 
 
MEB Strateji Geliştirme Başkanlığınca, Ar-Ge birimlerinin 81 ilde yürütülen eğitime dayalı projelerin ve faaliyetlerin yer aldığı "81 İl Ar-Ge Temmuz-Aralık 2023 Bülteni" yayımlandı. 
 
Yılda iki kez yayımlanacak bültenin Temmuz-Aralık 2023 sayısında 81 ilin tamamında gerçekleştirilen örnek faaliyetlere ilişkin bilgiler yer alıyor.
 
Bülten, Ar-Ge birimlerinin gerçekleştirdiği faaliyetlerin görünürlüğünü artırmayı; birimler arasında bilgi, birikim ve deneyim paylaşımına imkân tanımayı amaçlıyor.  
 
81 İl AR-GE Temmuz-Aralık 2023 Bülteni'ne ulaşmak için tıklayınız.

Ankara,Milli Eğitim Bakanlığı
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu